reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

dolofka, ja Cię dobrze odebrałam:) widzę ze masz dobre serduszko, ze przygarnełas psa ze schroniska, ze dobry czlowiek z Ciebie:) ale uwazam ze to co Ci powiedziano to bzdura i tyle. Nie oceniam Ciebie, przeciez to nie Ty wymysliłaś:) tylko probuje doradzic, ze po czyms takim moze byc jeszcze gorzej. Wybacz jesli ton byl nie taki, ale ze mnie straszna psiara i kociara i jak ktos podpowiada cos złego, tak jak Tobie ta kobieta to jest mi przykro. Przepraszam Dolofka, zrobisz jak uwazasz. Pomysl tylko o tym, ze teraz Twój piesek jest nieufny a jak wywrocisz jego swiat go gory nigami to bedzie mu trudniej...ja widze po naszym kundelku schroniskowym ze nawet jak dostanie jesc w innym miejscu jak zawsze to traci poczucie bezpieczenstwa, chodzi o dupka przy ziemi a czasem nawet zrobi siku pod siebie, choc teraz jest juz zupelnie bezpieczny.
Asik, damy radę bez meliski:) moja mama skonczyla zoopsychologie rok temu wiec wiadomosci raczej aktualne:) ale co czlowiek to teoria, to tak jak z nauczycielami, lekarzami, itd.:)
Dziewczyny, kupilam dzis mojemu rozrabiakowi kubek niekapek lovi, wyglada jak normalny kubek dla dorosłego, tylko ze ma zawarok aby sie nie rozlewało, Stasiowi tak sie spodobal ze teraz zaciaga picie i wypluwa, tak dla zabawy, a ja latam i sprzatam, masakra...

reklama
dolofka, napisalam wiecej na zamknietym... ale widze ze malo nas tam zaglada :-)
dolofka, widze, ze Cie nie ma na zamknietym, napisz do suzi, zeby przyjela Cie do grupy :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny gdzie mam dodac suwaczek bo nie moge znaleźć, gdzie wkleić ten link z suwaczkiem??

She jak się czujesz? co się stało? :(

She co się dzieje? źle się czujesz,że wizyta szybciej?

Dziewczyny gdzie ja mam dodać suwaczek??

no, nie za dobrze sie czuje... rano stan podgoraczkowy i bol gardla, w glowie mi sie kreci caly dzien... oprocz tego biegunka i wymioty, bol brzucha... i jeszcze do pracy zachcialo mi sie isc i tak sie tu wymeczylam, ze szok... chyba czas na odpoczynek... mam tylko nadzieje, ze z dzidzia wszystko dobrze...

martaik jest specjalistka od suwaczkow wiec napewno Ci pomoze :-)

reklama
Do góry