reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

ja tez zawsze chcialam wiecej niz jedno :-) jest dwojka..na trzecie tez bym sie nie pogniewala ale m by chyba zawalu dostal :-D no i finansowo nie wyrobim niestety :sorry2:
moje dzieci maja super obie babcie nieba by przychylily i oddaly wszystkie pieniadze :-D

reklama
nasze babcie tez sie spisuja na medal :-) zarowno z opieka, jak i z kasiorka :-D

ja hcyba trzecia kawe zrobie sobie zaraz.. nie mam normalnie weny na nic.. a zaraz obiad cza robic i w ogole sie ubrac :p

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeechhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

no i paradoksalnie, np teraz jestem dorosła, mam swoją rodzinę i dalej brakuje rodzeństwa!! tzn dobrze że M ma, bo dzieci maja kuzynow, masz kogo na chrzestnego wziąc, z kim sie w swieta spotkac. tak wiem sa znajomi, czasem lepsi niz rodzina, ale wiecie to nie to samo. teraz np bylismy na weselu u kuzyna z ktorym sredni kontakt, dalekiego kuzyna:) i siedzielismy w szostke (brat i siostra M z zona/mezem) no i tylko w szostke sie bawilismy. jakby ich nie bylo to chyba bysmy do domu poszli po polnocy hahah
wiecie, fajnie tak,, nawet jak rodzenstwo daleko, kontakt nei taki dorby, ale z czasem to wsio sie tak uklada fajnie.... a ja bez brata i siorki:( dobrze ze mame mam fajną ahha jak siostrę:)

nasze babcie tez sie spisuja na medal :-) zarowno z opieka, jak i z kasiorka :-D

ja hcyba trzecia kawe zrobie sobie zaraz.. nie mam normalnie weny na nic.. a zaraz obiad cza robic i w ogole sie ubrac :p

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeechhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ja ubrana bo zimno.... kawy dwie, zaraz trzecią robię:-D i zaraz po dzieciaki jade do pkola wiec juz mi sie nie bedzie nudzic hahahaha ale jeszcze chwila spokoju
;)
p.s. wlasnei janda mowi ze jest jedynaczką i to źle i ze ma trójeczkę i to fajnie:)

laski ale temat :)

każdy może mieć własne zdanie ale taka krytyka jest nie na miejscu...:crazy:

Ja też chciałabym 3 mieć :) i to przez Was laski Morgaine i Aenye :-D pozazdrościłam Wam :) zawsze mówiłam o 2 a teraz już na stówę chcę przynajmniej trójeczkę :) mam brata i siostrę i teraz uważam, że to fajne (jak byliśmy młodsi to nie specjalnie, bo mało kasy było i w ogóle ale z perspektywy czasu... zmieniam zdanie) :) u małża tak samo jest brat i siostra więc oboje tak chcemy tylko powoli :)

wypiłam właśnie mocne ekspresso i zaraz strzelę sobie drugie :) posprzątane, ugotowane, zaraz dam obiadek młodziakowi, powieszę pranie bo akurat się powinno skończyć i znowu będę sie nudzić... no nic pobawię się z młodziakiem na podłodze :-D

nie oglądałam ddtvn ale może i dobrze tylko bym klnęła. my też ( dzieki aenye, morgaine i anawoj) chcemy jeszcze 1 a nawet 2 :)

moja babcia Marylka w zeszłym roku umarła a druga była teraz w szpitalu, mój siostrzeniec:
mamuś a babcia Ala ( ta w szpitalu) jest już u babci Marylki?

to sobie maluch wykombinował że szptal to już niebo :-(

ale zimno wrrrr czas na kombinezon jesienny??

u nas tez zimno i wietrznie i deszczowo, okropnie....

a w niedzielę idziemy z młodym na chrzciny... co ja mu ubiorę i sobie też zresztą ????

nati, chyba ja bym wziela.. lepiej, zeby nie zmarzla!

baby, nati
no i fajnie! naprawde trojka jest ekstra :-D trojka chlopcow tez, niekoniecznie z siostra :p

moi rodzice tez chcieli jeszcze jedno dziecko.. ale mama zaszla w ciaze pozamaciczna, miala operacje i pozamiatane..

a w ogole chwalilam sie, ze moja sis, co jest teraz w 12tc, chce, zebym byla przy porodzie? fajnie, co? ja sie strasznie ciesze :-D doczekac sie nie moge!

ale hit dnia: MAKS NIE MA SALMONELLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiadomo, czy probka pomylona, czy juz sie wyleczyl - grunt, ze NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
mamusiaDorusia, a macie ten inhalator/nebulizator w domu? nie wystarczyloby jej sola poinhalowac ciut?

no inhalacje to ja jej robię ale nie za bardzo pomagają:-( Byłam z nią u pediatry,osłuchowo jest czysta.Na razie dostaliśmy skier.do laryngologa,bo podejrz.że to ma związek z zatokami-bo w nosku pusto,kataru nie ma,a w gardełku jakby mnóstwo glutów jej spływało..i wysmarkać się nic nie da.Ale to jest teraz taka syt.z tymi zatokami.
Wcześniej zawsze tylko suchy kaszel,ataki wręcz,no i podejrzenie o alergię.Testy tak czy siak-też zrobię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry