reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

a dzisiaj Asiunia zjadła nasz objad czyli:
barszczyk z kartoflami ( wszystko ekologiczne)
brokuły z makaronem
wszystko pyszne. :-) chociaż makaron gorzej bo gęste a Asia woli rzadsze

reklama
mnie dzis Filip zabil tekstem..

ja: Okropne jestescie chlopaki, nie lubie, jak sie tak zachowujecie! Paskudy jedne!
Filip: NO I CO, TAKICH NAS URODZILAS TO TERAZ TAKICH MUSISZ MIEC.

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

dostal az klapsa (pyskowal co i rusz, az przegial) i poszlam sie wysmiac do drugiego pokoju :-D

no a teraz wychodzimy, takze baj baj do jutra! lampke martini wypije :p a potem nakarmie mlodego i niech spi do rana :p :-D wyrodna! a co!

aenye- teksty maluchów są nie zastąpione. :-)

my wyspowiadani jak ja tego nie lubię :-( teraz do niedzieli nie grzeszyć i możemy ochrzcić dziecko. swoja drogą musiałam troche na siłe grzechy wymyślać- ale ze mnie święty człowiek hahahaha

ja jak zwykle nie idę do spowiedzi ani do komunii, mam to w nosie... na chrzcinach młodego tylko musiałam, bo ksiadz się coś czepiał no i tak głupio trochę ;)

my musielismy kartkę dać do spowiedzi więc mus to był, mogłam podrobic ale mąż nie chciał

ale mam spokój, starsza w kinie, mąż po nie właśnie pojechał, mała śpi a ja siedzę i pije cole i nawet spać mi sie nie chce :-)

Ostatnia edycja:
aenye dzięki nam laski chcą mieć trójkę dzieci. może byśmy to wykorzystały:) w końcu przyczyniamy się do wzrostu zaludnienia ziemi:):) od kogo by tu kasę wyciągnąć :confused: nie chodzi o to że pazerna jestem czy coś!! no skąd!! to dla dzieci wszystko :-D

laski ale temat :)

każdy może mieć własne zdanie ale taka krytyka jest nie na miejscu...:crazy:

Ja też chciałabym 3 mieć :) i to przez Was laski Morgaine i Aenye :-D pozazdrościłam Wam :) zawsze mówiłam o 2 a teraz już na stówę chcę przynajmniej trójeczkę :) mam brata i siostrę i teraz uważam, że to fajne (jak byliśmy młodsi to nie specjalnie, bo mało kasy było i w ogóle ale z perspektywy czasu... zmieniam zdanie) :) u małża tak samo jest brat i siostra więc oboje tak chcemy tylko powoli :)

wypiłam właśnie mocne ekspresso i zaraz strzelę sobie drugie :) posprzątane, ugotowane, zaraz dam obiadek młodziakowi, powieszę pranie bo akurat się powinno skończyć i znowu będę sie nudzić... no nic pobawię się z młodziakiem na podłodze :-D

baby kochana moja złota. ja normalnie bym się nie odważyła. ja wiem że to niegrzecznie komuś zwracać uwagę, ale...no ja fanka kawy jestem absolutna i nie mogę koło Twojego postu przejść obojętnie...
eee....
espresso nie ekspresso!!!!!!
matko z córką:confused:
:-D

zaraz wychodzę, Nika śpi, Starszak śpi, czekam aż Mlody zasnie a ten jak na zlosc tylko mama i mama woła z pokoju!!
nie poddam sie, sam ma zasypiać!!

napisała i pozsła do pokoju syna w celu zmuszenia go do snu;-)
zartuje, nie ide;-)

reklama
Morgaine – akurat ten fragment ddtvn widziałam!! a jedna laska nie chce drugiego dziecka bo dzieci są głośne a ona lubi ciszę... masakra...; mój Krzysiek jedynak i też chciał tylko jedno dziecko. Jak przebąknął o drugim to na drugi dzień byłam u gina czy można :-)

mój brat ma 4 dzieci – wszystkie nieplanowane – i widzę jakie to obciążenie dla nich i finansowe i czasowe.. mi się marzyło 2 dziecko i jestem mega szczęśliwa że jest! 3 jakby się przytrafiło to ok ale u nas wszystko mega zaplanowane i szansy nie ma Jestem już stara i spełniona jako matka i kobieta. I też się zgodzę że nawet jak lepsze kontakty mamy ze znajomymi to czasami mogą się one urwać a z rodzeństwem to na zawsze razem i np. na brata choć 7 lat starszy ode mnie to zawsze mogę liczyć i nieszczęścia nas bardzo zbliżyły..

dranissimo – mamine obiady są inne.. ja gotować dobrze nie umiem a moja teściowa tak że paluszki lizać (ostatnio prze ciche dni nie miała okazji) i zrobi coś z niczego.. mamcie jak i babcie przeważnie tak mają; a często myślę że ta moja maleńka Milka też będzie kiedyś mamą (oby!) a nawet babcią.. a teraz taka niewinna..

nati – ja bym brała coś ciepłego bo w kościołach zimno; i nie grzesz!!!

aenye – mnie też młody czasami tekstami zabija..

Ja przeżyłam. O mało się na szkolenie nie spóźniłam bo się nie mogłam wyrobić na 12... szkolenie ok – dużo nowości w firmie – kolejne w poniedziałek na 13. Miśkę odebrałam z młodym koło 15:30 i ponoć zjadła obiad, pół porcji owoców i nawet kaszkę!! Wyszła uśmiechnięta, wyspana i mega stęskniona. Cały czas się do mnie przytulała i śmiała się do Seby. Normalnie się stęskniła. Potem przyszły do mnie 2 laski z którymi pracowałam z dziećmi. One do pracy nie wracają bo dadzą finansowo radę.. było super i dzieciaki siebie wzajemnie ciekawe. Miło było mega. Miśkę wykąpałam a wycierając uderzyłam jej głową o lampę którą mam nad stołem na którym „obrabiam” ją po kąpieli. Ale się wystraszyłyśmy obie!! Szok!! Zrobiłam jej jak co dzień mleko sztuczne które codziennie wylewam i o dziwo wypiła wszystko! Cyca nie chciała! Ale co z tego jak Mila nie może mi zasnąć.. jest ze mną w pokoju, oczy jak 5 zł i wymiękam już.. ot tyle dziś u mnie!

Ostatnia edycja:
Do góry