reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

donia śliczny avatarek ty mi mówisz ze sie popłakałas a co ja mam powiedziec najpierw usmiech potem zacisniete zęby by nie płakac jak przeczytałam napis na torcie no i sie rozkleiłam a moja siostra to telefonem nakreciła ;-) a ja dzisiaj to płaczliwa jestem,..i moj w pracy a ja caly czas tesknie choc go miałam wczoraj kolo siebie to dzisiaj dzien rozczulenia mam...

ael to twoj kotek ??

martocha trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za betke ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuje za miłe powitanie:) FIFKA staramy się czwarty cykl i już zaczynam się stresowac:( myślę o tym za bardzo chyba i dlatego się nie udaje. Zastanawiam się czy tylko ja tak mam czy wszystkie staraczki, myślę o tym cały czas;) Tobię szczerze gratuluje bo jak widac czekasz już na maleństwo:) tak przy okazji czułaś jakieś objawy jeszcze przed okresem czy nie ma sensu nic wypatrywac? Pozdrawiam

to nie kombinezon tylko dresik spodenki i kurteczka ;-) no licytacja trwa jeszcze 3dni a spiworek 5 dni

małami sa staraczki na powitanie garsc fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)
w którym dniu cyklu jestes??

MałaMi witaj wśród staraczek, śmiało śmiało nie krępuj się pisz, rozmawiaj :)
Nie zamartwiaj się, że to 4 cykl. Trzeba uzbroić się w cierpliwość i luz. Np Fifka to w 11 cyklu zaszła w ciążę i popatrz minęła już półmetek. Dużo dziewczyn zafasolkowanych stąd starała się długo.
Dziurka 2,5 roku czekała na swoje podwójne szczęście i doczekała się.
Wystarczy jak pisałam cierpliwość, luz, optymizm i wielka chęć do dążenia do celu. Uda się :-)

Atanku kotek nie mój, ale tak bym chciała mieć takiego! I jeszcze ma brązowe umaszczenie to w ogóle!

dziekuje Ci Fifciu, ale chetniej bym sie przytulila do meskiego ramienia. Jejuuu oczy mi nie schna :-( a jeszcze mam wyrzuty sumienia bo przez caly czas pobytu meza czepialam sie o cos, jakas niedokochana jestem :-(

Mała Mi nie martw się! Ja starałam się 11 cykli o maluszka i dopiero teraz zaskoczyło! Nie da sie chyba o tym nie myśleć, ważne jest tylko by się tym tak nie stresować.... I nie... nie należy nic wypatrywać... wcześniej podczas starań miałam różne objawy, a w szczęśliwym cyklu praktycznie żadnych... Wszystkie objawy pojawiły się dopiero około 7 tygodnia!

Obserwujesz cykle? A może stosujesz coś? Np. testy owulacyjne?

Rozgość się tu kochana! Zobaczysz że z nami szybko się uda!!

Atanku
nie widać "przerwy patrząc na zdjęcie, ale i tak jest piękny!

Doniu miałaś prawo... my kobiety w ciąży mamy czasem nienormalne zachowanie... ale trzeba nam to wybaczać :* Bedzie dobrze! A mąz szybko wróci :-)

Ostatnia edycja:
bardzo Wam dziękuje za słowa otuchy:)) staram się nie stresowac i nie myślec o tym ale to chyba silniejsze ode mnie, mój mąż to już nie chce ze mną o tym rozmawiac bo mówi, że mam się nie skupiac na robieniu dziecka tylko na miłosci:))))
dzisiaj mam 26dc ale cykle mam 31 dniowe, więc jak zwykle jeszcze nic nie czuje nawet zbliżającego się okresu:(

reklama
MałaMi i nie myśl o tym! Twój mąż dobrze mówi! Zajmij się miłością albo czymkolwiek innym! Nie mówię że masz przestać marzyć o dziecku, ale nie spinaj sie liczeniem dni, sprawdzaniem dat itp. Po prostu się ciesz! Zaznacz sobie tylko datę @ w kalendarzu i staraj sie nie odliczać. ;-) Blokada psychiczna to nasz najgorszy wróg!

Do góry