reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Na szczęście nie mam jakiegoś wielkiego parcia żeby nam się szybko udało. Nie nastawiam się na to i nie będę testować w tym cyklu tylko spokojnie czekam na @. Mam za to parcie na to żeby z mojej strony zrobić wszystko dla zdrowa swojego i przyszłego potomka. To dlatego te wszystkie badania itd. A przytulanki nie były mechaniczne :) i obliczone, teraz tak sobie sprawdziłam, że były w tych dniach cyklu (jak napisałam wcześniej).

reklama
Dobry wieczorek:)
Widzę że mamy nowe koleżanki :) Fajnie , witam i oczywiście życzę powodzenia!
Martooocha....&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Atanku popłakałam sie jak zobaczyłam ten tort,super! Jeszcze raz kochana wszystkiego naj!

Na szczęście nie mam jakiegoś wielkiego parcia żeby nam się szybko udało. Nie nastawiam się na to i nie będę testować w tym cyklu tylko spokojnie czekam na @. Mam za to parcie na to żeby z mojej strony zrobić wszystko dla zdrowa swojego i przyszłego potomka. To dlatego te wszystkie badania itd. A przytulanki nie były mechaniczne :) i obliczone, teraz tak sobie sprawdziłam, że były w tych dniach cyklu (jak napisałam wcześniej).

Zdrowie jak jest to i będzie. Ciąża rządzi się swoimi prawami i nawet gdyby miało Tobie coś dolegać, może całkowicie ominąć dziecko.
Ja przez 8 tygodni po 12 tygodniu w końcu nie miałam mdłości, z początkiem 20 tygodnia, mdłości wróciły i na razie zapomniały się 2 tygodnie temu. A były to takie mdłości, że ja wylądowałam przez nie w szpitalu, miałam konsultację z neurologiem, ogólnie podejrzewano zatrucie ciążowe, które mi się niedawno ujawniło.
Teraz możesz mieć super wyniki, super się czuć ale nie wiesz jak to będzie podczas ciąży. Ciąża zmienia trochę nam organizm i na to jak zareagujesz musisz poczekać.

witam karolekk ;-) na powitanie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ FLUIDKI SLE ;-)

ael bede grzeczna chce takiego torta ale jak go tu przetransportujesz??

a grzeczna dziewczynka moze sie przyznac ze zwymiotowala i teraz grzecznie chlebek z maslem i mietke pije ;-)

Atanku Ty kochanie jeszcze nie myśl, jak Ci torta przetransportuje, mamy na to czas :-D

W ogóle mój Pablo to od dwóch/trzech dni zachowuje się jak rozchwiana emocjonalnie baba z potężnym @!!!
Dziś chodził i marudził bo nie mógł narzędzi znaleźć, chodził i curwił na lewo i prawo, więc spytałam czy okres ma. Minę oczywiście "yyyjasne śmiej się ze mnie" skwitowałam tylko, że w szafce mam peeeeełno podpasek, które może spokojnie użyć XD

Ostatnia edycja:
hihi ;-) ael ty to umiessz mnie rozweselic ;-) a p.s. gdzie jest ta naklejka co mowilas ze bedzie na scianie w pokoju ??czy jednak jej nie kupiłas??

reklama
Ja jeszcze ciągle nie wierzę :) zrobię betkę jeszcze za 2 dni ..we wtorek nie? I wtedy będe miała pewność.. ten mój wynik to 2 tydzień nie? Mieszczę się w normach?
Jestem jeszcze mocno skołowana :rofl2:

Do góry