reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
martocha : a włsnie sobie dla dziewczynki myslę Antonia , no widzsz u mnie w bloku był pies Sara, i jeszcze mojej siosty chłopak miał psa Sara, wiec ja nie mogę, w ogóle po co psy nazywają takimi imionami :)

ja od dziecka chcialam miec synka Konrada i coreczke Martynke:) ale nie wynegocjuje imienia chyba Konrad ale moze mojego upije hehe i podpisze mi zgode buhahaha

A jak tam zafasolkuje po wizycie??

kto sie zna niech mnie uspokoi, ze mam szanse na dzidzie...:-) bez

Hej dziewczynki :) Wróciłam :)

Pogodziłam się z mężem powoli wracamy do normalnego życia. Wpakował się w niezłe bagno, dostał nadzór kuratorski, karę w zawieszeniu...za pobicie. Dlatego kazałam mu się wyprowadzić. Ma żonę, dziecko w drodze a bawi się w szczeniackie zagrania. Ano wpływ jego po je ba nych kumpli. To w skrócie co się stało.

Mdłości mi się trochę nasiliły, musiałam wziąć urlop, bo stres mi nie sprzyjał. Widzę fasolkę nową :) Gratulacje !

Magenta to tak jak ja od dziecka marzyłam o córeczce Julce! No ale akurat trafiłam na czas ze jest ich pełno! Dla chłopca zupełnie nie wiedziałam co chce, ale mąż powiedział Konrad i zakochałam się w tym imieniu! Choć jeszcze Hubert mi się podoba.

Zafasolkuję dobrze, widziała i słyszła serce! Maleństwo ma 27mm :-D

Nala to się nie dziwię ze się wkurzyłaś... Nie ma co się dziwić.... A wolne weż! W ciąży ci się należy odpoczynek! :*

Milia masz duże szanse!! Temperatura wygląda zachęcająco! Kiedy termin @?

Ostatnia edycja:
fifka...no termin niby na piatek mam...dobrze, ze jutro juz jade na uczelnie na zajecia to zajme sie czyms innym, nie bede myslala, bo do piatku jeszcze chwilka...

ja mam nadzieje ze jak teraz pod koniec miesiaca najpozniej na poczatku nowego chce zobaczyc plec dziecka oby sie udalo :p a wczoraj zgwalcilam mojego ukochanego :p musialam zlamac zakaz bo chyba bym nie wytrzymala tak za mna chodzil sex ze szok ale nic zlego sie po nim nie dzialo nie plamie nie krwawie wiec chyba wszystko ok co nie???

Oddam 40 tomów encyklopedii. - Sprzedam - gry książki - Gumtree Wielkopolskie / Poznań

przeczytajcie sobie ogloszenie hahaha

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry