reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja mam to samo sx po nocach mi sie sni ja od czasu ostatniej wizyty u gin gdzie byl zakaz w koncu dostalam :p czulam sie jak dziecko co dostalo cukierka :) i na sam koniec bylo mi tak dobrze ze sie poplakalam:p

reklama
A dobrze, dobrze :-)
Słyszałam serducho. Dziecko mały byczek całe 27 mm :-)

Matko lauraa co ty za opowieść z dreszczowca mówisz? Co ten Twój chłopina wyrobił?

W młodości był baardzo niespokojną duszą, że tak to ujmę. Związałam się z nim chociaż wiedziałam, ze to może długo nie potrwać. Ciągłe imprezy, bijatyki itd. Potem wydawało mi się, że wyrósł z tego, niestety ostatnimi czasu znowu się to odezwało. Zaczął się spotykać ze swoimi starymi przyjaciółmi - "dresami" itd. weekendami wracał w środku nocy wychlany. Aż w końcu stało się jak stało, z kumplami pojechali "wyjaśnić sprawę" no i skończyło się nieciekawie. Kazałam mu się wynieść i powiedziałam, żeby się zastanowił nad sobą i kto jest dla niego ważniejszy. Płakał mi kilka dni pod drzwiami, ale byłam nieugięta. Żeby się nauczył, że nie będę tolerować takiego zachowania. A że z młodości zostały mu jeszcze jedne zawiasy, chcieli mu odwiesić wyrok. Całe szczęście z teściową wywalczyłyśmy kolejny wyrok w zawieszeniu, grzywnę i 300 godzin odróbki byle by nie poszedł siedzieć. Mam nadzieję, że coś do niego dotarło. A jak nie mam schowane w szafce dokumenty rozwodowe. O których wie.

laura: o to współczuję, ale co sie stało wdał się w jakąś bójkę ?

magenta, fasolka: to ja jakaś zimna ryba jestem ,wczoraj mi sie wcale sexu nie chce, może powinnam dostać całkowity zakaz to by mi sie zechciało - zakazany owoc lepiej smakuje :))

Haah kobity mnie to tak się chciało że dwa razy mojego zgwałciłam ;) o ile to możliwe było :-D tyle że ja niby zakazu nie dostałam ale informacji o przyzwoleniu też ;)

Kurcze ależ mi zimnooooo :( i już mnie muli więc norma rano spoko a potem się odzywa :-D ale i tak mam ochotę na placki ziemniaczane z sosem i surówką z kapuchy kiszonej :D

Laura kochana cieszę się że jesteś. Dobrze zrobiłaś może sobie przetrawił a swoją nieugiętością pokazałaś że nie żartujesz. Mam nadzieję że wszystko się ułoży.

nic mi nie mow kochana ja ostatnio snilam ze sie kochamy itp pozycje od a do z mruczalam i wogole a moj w nocy mnie obudzil i mi sie pyta z kim sie tak zabawiam przez sen ze tak mu mrocze w lozku poruta hehe ale jak mu powiedzialam to mnie mocno przytulil i powiedzial jeszcze troszke no ale wczoraj jak bym nie dostala to bym chyba na rurze usiadla:p hahaha

hahaha :) chociaż mój niby chodził bardziej nabuzowany ode mnie też to był tak delikatny żeby czasem cosik się nie stało że aż miło :) a wogóle to jakoś inaczej mi było niż przed ciążą takie moje odczucie.

Lamia jak nam przejdzie to ty będziesz :D

reklama
neciuszka: oby, oby, bo już mi brakuje tego dreszczyku emocji , podniecania i w ogóle :-D.
a neciuszka, jaki ty kolor najbardziej lubisz? bo chciałaś szkatułkę, lub w jakim stylu czy jakies, folkowe wzory, egipskie, cos z kwiatów, zwierzatek ??

Do góry