reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

i oby nie przyszla

co do mikroskopu to pamietajcie zeby slina wyschla na maxa po kilku razach sie wprawicie pisza ze pierwszy cykl jest na zapoznanie sie z nim

Izula no właśnie miałam pytać jak tam test??? Trzymam kciuki, by @ jednak nie przyszła:tak: też mam jeden taki test z auchana, ale pewnie jak @ nie przyjdzie to kupię taki lepszy:-)

Przyjdzie, nie przyjdzie.. Nie chce mi sie o tym myslec.. Tak dziwnie mi w brzuchu, jakby mnie tam łaskotało he he ale nie boli mnie na @ ani nic..

Sowinka, to za 2 dni testujesz czy czekasz dłuzej?

Ja tak prawde mówiac wczoraj wieczór ten test robiłam ;/ tak sobie pomyslalam ze jak ma cos pokazac to pokarze.. No trudno, najwyzej kiedys tam sie uda ;)

Dla poprawy humorku:

A wicie co? Tak sie kiedys zastanawialam czy test mozna 2 razy uzyc ;D Moze tylko tak pisza ze jeden raz? Wiem ze jakies reakcje chemiczne zachodza, ale czemu by nie mialy zajsc dwa razy np? Pamietam ze jak bylam w ciazy to chcialam wziasc jakis stary test i spróbowac ale nie mialam takiego, a to musial byc z jedna kreska.. He he mam pomysly, nie?? ;D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewuszki.
Ogółem rzuciłam okiem i widzę ze wszystko dobrze Martolinka super wieści nam przyniosła, Bunny może i wywierci, każda z Was ma coś dobrego do przekazania a ja z kolei mam kolejne zmartwienie.
Oliwierek budzi się dziś cały rozpalony i narzeka na dydusia "mamusiu szczypie mnie" zaglądam mu w piżamkę a tam bąbelek pod skórką na jednej ze strony dydusia wielkości 20gr do tego czerwona końcówka. Wdał się stan zapalny... ok ja wiem że trzeba dbać o higienę szczególnie gdy ma stulejkę i robimy wszystko by uniknąć zabiegu, ale wczoraj wszystko było w porządku a dziś dramat. Zadzwoniłam do Pani Dr. kazała posmarować antybiotykiem w maści i zgłosić się we wtorek. Absolutnie zabroniła chodzić po lekarzach ponieważ to są sadyści i nie będą patrzeć na dziecko a pociągną skórkę Oliwierka strasznie zaboli i dziecko nie będzie kazało się więcej dotknąć. Kazała smarować by to zassanie puściło choć troszkę poprzez nawilżenie i we wtorek zobaczymy co dalej. Do tego kąpiele w rumianku.
Dziewczyny ja już nie mam sił...

Sowinka nawet nie wiesz jak ciezko bez Was. siedziałam na bb 16 godzin dziennie a tu z dnia na dzien nagle O. oj boli . tzrymam kciukasy za testowanko oby byly II kreseczki

Martolinka super. ciesze sie ze jest wszytko elegancko z dzidziusiem oby tak dalej :-). ja bym nie wytrzymala i chciała wiedziec co tam masz !!!

Rozczochrana się usmiałam i stwierdziłam że Ci zazdroszczę !!!

Syneczki biedne malenstwo. miejmy nadzieje ze zabiegi domowe mu pomoga

Iza nie wiem dokladnie dlaczego nie mierzy sie w pozniejszych godzinach ale wydaje mi sie ze przez to ze po całłym dniu ona tez sie inaczej zachowuje . najwazniejsze zebys mierzyla o jednej porze . na kibelku bardzo dobrze mozesz tez jedna noge oprzec o niego .
szkoda ze test wyszedł negatywny ale jesli @ nie ma to zawsze jest nadzieja także ja trzymam nadal &&&

Pati jest chory. Gardło bardzo brzydkie dostał zawiesine i robimy inhalacje. u nas panuje epidemia . dzici u lekrza pełna poczekalnia podobno cos w powietrzu jest. dobrze ze poszlam wczesniej bo podobno zaraz po gardle atakuje krtan bardzo szybko i zaraz zapalenie oskrzeli. w nocy zakaszlał moze z 3 razy ale tak jak pies szczeka. a ja matka wariatka za rączkę i od razu do lekarza. czasem oplaca sie byc nad opiekuńcza.

lecę do domu bo Pati (jestem u sąsiadki) spi zrobię jakis obiad tylko co bo on nie chce nic jeść

WIKA gdzie TY sie zaszylas???

za testujące juz niedługo trzymam kciuki &&&

ktoras pisała ze mam lepszy humor (przepraszam nie pamietam) moze jest troche leppszy anie nie do konca . pojawiam sie na chwile i nie bede Wam tu smęcić.
powiem wam tylko ze juz druga noc z rzedu sni mi sie ze zabijam tescia a potem ćwiertuje a dlaczego bo źle złożył odkurzacz . CZY JA WYMAGAM LECZENIA ??? JA DO NIEGO NIC NIE MAM WIEC DLACZEGO MI SIE TAK SNI. chyba psychiatryk sie kłania i zaprasza

LECĘ PAPAPAPAPAPA BUZKA PIEKNE

Ostatnia edycja:
reklama

Jutro zrobie test. Nie wiem, na papierze nie mam sluzu a tak przy badaniu szyjki mam biały.. Moze jakas infekcja? Kurde szczerze Wam powiem ze wydaje mi sie ze sie udalo.. Takie mam przeczucie..

Mam nadzieję ,że zobaczysz piękne II i ytrzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja testuję dokładnie za tydzień ;)

Do góry