reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Qcz to cudowne wiesci:tak:mamy usg tego samego dnia:tak:

Hehe :D Fajnie, że razem. Przynajmniej mam koleżankę do twarzystwa. Nie muszę sobie sama odliczać:biggrin2:

Bunny ja tęskniłam:biggrin2:.
Kochana ja byłam u trzech okulistów.Pierwszy powiedział że mi dziecka nie zbada bo jest za małe:szok:ale gdyby coś się działo to źrenica stale byłaby powiększona. Druga powiedziała że reakcja na światło jest prawidłowa ale dna oka nie może mu zbadać że muszę jechać do Lublina.Znalazłam więc najlepszego okulistę.Powiedziała że wszystko jest ok,że możne być w 10% ludzi którzy tak mają....

żeś się najeździła... Ale przynajmiej wiesz, że nie ma się czym martwić:)

Nareszcie jesteś z powrotem!!! A artykuł czytałam, makabra. A najlepsze jest to, że każdy umywa ręce od odpowiedzialności.

Syneczki przy odbiorze wynikow nie jestes badana ba nawet lekarza nie widzisz. u lekarza jeszcze nie bylam . poczekam az Pati bedzie calkiem zdrowy bo musze go zabrać ze soba. zrobil sie strasznie maminy najpierw zeby potem to chorupsko i z nikim nie chce zostac nawet do kibelka wyjsc sama nie moge. Jedynie kogo toleruje jako tako to swoja chrzestna i jego ukochana ciocia KAKA (czytaj Kasia) . aha mozesz juz spac spokojnie!!!

Qcz jak mógł mi umknąć Twój post !!! Gratuluje zdrowego serduszka!!!

Gosia ach Ci lekarze . kolezanki syn urodzil sie w tym samym dniu jak moj Pati ma zeza . lekarze go normalnie badali , za jakis czas jesli okulary mu nie pomoga beda rozmawiac o operacji. nikt im slowa nie powiedzial ze nie zbada bo dziecko za male. zwykle lenistwo albo moze boje sie ze moga przez swoj brak doswiadczenia zrobic dziecku krzywde.
Mam nadzieje ze trafisz w koncu na odpowiedniego lekarza

Wika mi tez sie podobaja

Martolinka a co sie stało samochodzikowi?

mam ochote isc na imprezke no moze nie konicznie z nim :)

Ostatnia edycja:
Dzisiaj przyjrzałam się źrenicom mojego bratanka ciotecznego_Okazuje się że jego źrenice jeszcze bardziej szaleją.Są różne dużo częściej niż Kacperka.Może to dziedziczne? A on ma 5lat.

Hej forumowe ciotki.
Wpadłam Wam życzyć udanego weekendu !
I usprawiedliwić się że do poniedziałku na pewno mnie nie będzie. Mam doła, nic mi się od 3 lat lat nie udaje. Jestem kompletnie do niczego.

Syneczki wleję Ci po dupsku,zobaczysz:angry:Do niczego? A co to za bzdura:crazy:
Masz dwóch wspaniałych synków obok siebie których na pewno dobrze wychowujesz i jednego w niebie który ma dzis swój dzień....Jesteś mamą aniołka.To zaszczyt.Głowa do góry i prosze się uśmiechnąć:-)

Syneczki, posłuchaj Gosiulki dobrze prawi :tak::tak::tak::tak: Masz dwójkę wspaniałych dżentelmenów, Aniołka w niebie, Męża, wiele Ci się w życiu udało, a ile jeszcze dobroci przed Tobą :tak::tak::tak::tak: Trzymam &&& za poprawę nastroju:-):-):-)

Sowinka ?????????????

Staraczki, ja się odezwę dopiero w poniedziałek, bo mamy dzisiaj wesele, jutro poprawiny:-):-)

Idę sie robić na bóstwo :-D:-D:-D

Miłego weekendu i owocnego dunga dunga :-D:-D:-D

reklama
wika udanego wesela i pamiętaj ze popijaczku fajnie sie dzieci robi :) także Tobie tez życzymy owocnego dunga dunga

Syneczki badz poważna !!! masz udane zycie kochającego meza i wspaniale dzieci, studiujesz na wymarzonym kierunku !!! Gracjanek powinien Ci sie przyśnić i porządnie z****ć za te czarne myśli !!!

Sowinka i jak i jak ???napisz co i jak bo mi zaraz kciuki odpadną !!!

Gosia moze jest to dziedziczne a przyjrzyj sie oczkom innych dzieci tak dla porównania

mi sie dzis babcia przysnila . wiec od ranca polecialam posprzatalam na cmentarzu coby na mnie nie krzyczala juz .

Do góry