reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

zyraffka, koriander - dziękuję, że ktoś mnie pamieta :-) wytłumaczę tylko tak: nie chciałam pisać tu o depresji i problemach. teraz jest dobrze, dlatego mam nadzieję mogę tu jeszcze zajrzeć i podzielić się radosnymi nowinami i takie też czytać. :tak: Podczytywałam trochę z facebooka, wiec nie jestem kompletnie do tyłu z tym co u kogo się dzieje :tak:

U Ninowatej dobrze, jest moim najkochańszym słoneczkiem na swiecie :-) bardzo jest grzeczna i bardzooo dużo już mówi, praktycznie można się już z nią dogadać, nawet pediatra była zdziwiniona jak na szczepieniu powiedziała "Ninia nie chce siii"

Dziewczyny, które mam w znajomych na facebooku, macie śliczne dzieci, oglądam zdjęcia na bieżąco :-) zazdroszczę co niektórym panienkom ślicznych fryzurek :laugh2:

reklama
zyraffka widze ze ci humor powrocil, chyba nie jest tak zle na chorobowym? :-)

humor powrócił aż do teraz, serial się skończył chce mi się spać a pranie musze jeszcze powiesić :-D:-D:-D

kreatorko- cieszę się, że już u Ciebie lepiej. Gratuluję Ninie pięknej mowy. Mój łuki jest na etapie- mama, ata( tata), brum brum, am i nie ma :-) a dzisiaj jak się ganialiśmy po mieszkaniu, ja wołałam do niego atak na Łukaszka (wiem strasznie głupie, ale ja do najmądrzejszych nie należę :-D) to moje dziecko wołało atak, atak :-D

tak sie wkurzyłam że właśnie pije Karmi :cool2::cool2: rozlało mi sie całe ściągnięte mleko :wściekła/y:
Ola rośnie zdrowo, waży już 4200 wiec ładnie przybiera. jest strasznym tulaskiem, nie poleży sama bo jest krzyk i to mega mocny. więc się przyzwyczaiła do rączek- mam nadzieje że to minie :cool2: nocki mamy ładne-mała wstaje 2 razy.
Zuza rozrabia na maksa, tylko szuka psoty. coraz częściej mnie zadziwia jakie to jest mądre i rozumne dziecko. bardzo dobrze reaguje na Olę.
ja sobie jakoś to wszystko ogarniam, głównie w spacerach pomaga mi mama.

miło sie czyta twoje posty, dzielnie sobie radzisz:tak: wszystkiego naj dla Olusi

zyraffka, koriander - dziękuję, że ktoś mnie pamieta :-) wytłumaczę tylko tak: nie chciałam pisać tu o depresji i problemach. teraz jest dobrze, dlatego mam nadzieję mogę tu jeszcze zajrzeć i podzielić się radosnymi nowinami i takie też czytać. :tak: Podczytywałam trochę z facebooka, wiec nie jestem kompletnie do tyłu z tym co u kogo się dzieje :tak:

U Ninowatej dobrze, jest moim najkochańszym słoneczkiem na swiecie :-) bardzo jest grzeczna i bardzooo dużo już mówi, praktycznie można się już z nią dogadać, nawet pediatra była zdziwiniona jak na szczepieniu powiedziała "Ninia nie chce siii"

Dziewczyny, które mam w znajomych na facebooku, macie śliczne dzieci, oglądam zdjęcia na bieżąco :-) zazdroszczę co niektórym panienkom ślicznych fryzurek :laugh2:

ja tez sie pamiętam:tak: swego czasu razem dukałyśmy:-D:-D a właśnie wysłałam ci zaproszenie na fb;-)
Fajnie, że Nineczka tak pięknie się rozwija, moze byś nam ja pokazała?

Majusia mówi coś non stop, ale w sobie zrozumiałym języku :-D ze słów bardziej zrozumiałych to mówi tata, ciocia ( mama mówi bardzo sporadycznie:-()mniam, mniam, gdzie, cio to?

Ostatnia edycja:
mimi - kochana jak to się mówi, nie płacz nad rozlanym mlekiem :) doskonale rozumiem, bo ja kiedyś miałam taką samą sytuację... Buziaki i życzenia dla Oleńki! A jak się trzymacie rodzinnie? Pewnie jeszcze ciężko... Kolejnym razem to musisz tu do piernikowa zawitać :)
Kreatorka - córo marnotrawna witaj po nieobecności :) Fajnie Cię czytać znowu, Ninka taka rozgadana? Super! A u Ciebie wszystko ok mam nadzieję! Pamiętaj, że bb to nie tylko do dzielenia się radościami jest i nie uciekaj od nas gdy coś Cię smutki porywają, wręcz przeciwnie, razem szybciej je a sio przegonimy!
Gosiagro - kochana nie martw się tym, że Majusia sporadycznie mówi mama, ma na to jeszcze czas,a a Ty się tego mama jeszcze nasłuchasz :) Nelcia też mówi w sobie tylko zrozumiałym języku a jeśli mówi coś zrozumiale to na 99% jest to TATA ;) Poza tym mówi: baba (bacia), dada, brrrrr, da(j), bam, tik-tak (ti-ta),mama tez sporadycznie :)

Klementinko Kochana wieeelkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeremi witaj na świecie!!!!!

Się wzruszyłam....

Kasiulka - Wielkie gratulacje!!!!! Głaskam brzuszek niech fasolinka rosnie zdrowo !!!!!

Kreatorko Kochana super że się odezwałaś. I pamiętaj na przyszłość że jesteśmy nie tylko po to by wzajemnie się śmiać i dobrze bawić. Kochana jestesmy tutaj po to by wzajemnie się wspierac w ciężkich chwilach Pisz zawsze a my zawsze wesprzemy Cię choćby dobrym słowem!!!! Kochana NINKA PIĘKNA w tym suwaczku!!!!!!!!! Buziaki dla Ciebie wielkie i piszzzz z nami pisz!!!!!:)

No i lecę spać bo wróciliśmy do domku po 18 dopiero :) I ja padam na pyszczydło.
Dobranoc !!!!

Edit:
Gosiaku- Jas gada dużo różnych słów świadomie. między innymi kopara , guzik gruszka miki miki ale mama baaardzo rzadko Nie przejmowac się <tupie> <tuli> <tupie>
Kajduśka- Kochana jak Piotruś i oczko Gosiaka?
Chorowitkom zdróweczka i przespanych nocek a ja uciekam :)

Ostatnia edycja:
zyraffka - jak miło poczytać jak sobie inne mamy radzą :-D tęskniłam za tym, ja za Niną biegam z taką kaczuszką na patyku co jeździ, ona ucieka, a ja krzyczę "uwaga kaczka atakuje" :-D Muszę podpatrzeć zdjęcia Łukaszka, bo z sygnatury achhh zakochać się można od pierwszego wejrzenia :cool2:
gosiagro - tak, pamietam dukanie :-D co schudłam to moje, potem zaczęłam jeść normalnie po etapie 2 i jakos nie przytyłam, tak już zostało :tak: zawsze 7 kg mniej, na więcej nie miałam motywacji :sorry: Ważne, że Majeczka mówi i próbuje, a jak dla niej to jest zrozumiałe to przecież wszystko w porządku :-D dodałam zdjecie aktualne do sygnatury

Uciekam spać :cool2: zajrzę tu na pewno, pewnie nawet jutro, od czwartku zacznę ogarniać materiały na uczelnie i zobaczę czy jeszcze ktoś pamieta córkę marnotrawną ;-)

Lencja, Perfecta - doczytałam :-) zapomniałam jak szybko tu trzeba produkować :-D wiem, wiem wszystkie jesteście super i na tym forum mozna było znaleźć pocieszycielki, wspierać się to ważne, nawet gdy jest się "internetową rodzinką " :-) ale ja po prostu chyba nie miałam siły... czasem tak jest, najchętniej człowiek zamknąłby sie w skorupie i nie wychodzil na zewnątrz :-(

Ostatnia edycja:
Klementinka - ogromne gratulacje!!! Witaj Jeremi!!! :)

Kasiulka
- Tobie również wielkie gratki!!! :) cieszę się bardzo :D

Kreatorka - ja Cię również pamiętam i niejednokrotnie Cię wywoływałam! Pisz częściej ;)

Buziaki dla wszystkich... nie mam czasu na BB... :( jest to bardzo przykre bo jesteście moim uzależnieniem ;)

reklama
wpadlam sprawdzic co u Klementinki i prosze jak trafilam !!!

Klementinko ogromne gratulacje sciskamy i zyczymy duzo sil i duzo spokojnych nocy:)

Mniej wiecej sie ogarnelam po ostatnich pracowitych wieczorach jutro zajrze na dluzej

Do góry