Bluetooth –wspomnę cosik o zamówionym nawilżaczu powietrza w odpowiednim wątku, jednak dopiero go zamówiłam i czekam na przesyłkę
Asiu – tak ta mata do tańczenia to ustrojstwo, które podłącza się pod kompa i na ekranie monitora wybierasz różne pioseneczki i co za tym idzie kroki. Zabawka intuicyjna, dość łatwa w obsłudze. Niestety muszę z przykrością stwierdzić iż nie udało mi się jeszcze poskakać hi hi bo mój kochany mały terrorysta mi na to nie pozwala całymi dniami…

Czekam na odpowiedni moment

Ale polecam… świetna sprawa
MATA DO TANCZENIA NA USB + GRA STEPMANIA DO TAŃCA (1880775914) - Aukcje internetowe Allegro Nie jest to dokładnie ta firma u której zamawiałam, bo nie za bardzo pamiętam jaka to była
Bebzoniku – ależ Ci dobrze z tym snem dzidzi… jejku a u mnie jazda na maxa… ech… nadal czekam na przesyłkę (nawilżacz)… pewnie przyjdzie jutro… wrrr…Jak tylko będę cosik wiedziała to dam znać

A oto adres stronki:
DUŻY ULTRADŹWIĘKOWY NAWILŻACZ POWIETRZA ŻABA PR3 (1872635415) - Aukcje internetowe Allegro
Sylu - tak jak wspomniałam wyżej – na pewno opowiem Wam jak działa mój nawilżacz, kucze niech mi go tylko przyślą
Dziwne, że piguły nie potrafiły pobrać krwi małemu… No cóż – może faktycznie miał kiepskie żyłki. Wiesz – w zasadzie powinne pobrać z żyłki – wyniki są dokładniejsze. Można oczywiście pobrać z paluszka (co jednak trwa jak widziałaś i dzieciątko się bardziej męczy) ale takowe cyniczki nie SA tak dokładne jak te pobrane z żyły… Trzymam kciuki żeby wszystko było ok. i anemia poszła sobie gdzie pieprz rośnie
Madziu – gratulacje treściwego pokarmu
JJ Niech urwisek rośnie
Igocencja – kurcze jak bym czytała o swoim dziecku… ten urwis pokazuje na co go stać…Nie spał dzisiaj od 6:30 do 20:00 Kiedyś mnie wywiozą do psychiatryka… Ileż można tak matkę męczyć.. No i tak jak piszesz – krzyk, płacz i jazda bez trzymanki wrr…
Muszę dodać iż u Kamisiowatego pojawiła się chyba jakaś alergia. Na buźce ma rumieńce, skóra jest sucha i pod palcem czuć jak by grysik. Znajoma lekarka wspomniała iż może to być skaza białkowa.
L Wszystko by się zgadzało jeśli chodzi o jego kolki i płacz… Może trzeba będzie zmienić mleczko… Jutro lub pojutrze jadę do znajomej lekarki która jest pediatrą neonatologiem no i może dowiem się czegoś więcej…
Z nowinek – dziewczynki zamówiłam także pas poporodowy hi hi Wiem pokręciło mi się w głowie. Chciała bym jednak pozbyć się brzusia. Te które miały CC wiedzą co najbardziej w nim przeszkadza hi hi
Cmokam i życzę spokojnej nocki słoneczka