Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Karolciu teraz już musi być dobrze!!!Ja też już 13 tc...i wielkie uffff...mam nadzieje, ze w brzuszku wszystko dobrze....
ja też czasami czuje takie bąbelki....ale nie wiem czy to dzidzia czy praca jelit?
Ja też doczekać wizyty się nie mogę, mam wielką nadzieje że doktorek powie iż dzidzia pięknie rośnie
Oby...Dużo zdrówka dla teściowej&&&&&&&&Witam dziewczynki w piątek.
Mąż znów o 6 rano zawióżł teściową do szpitala.
Była w domu tylko tydziń .
Ech smutne to życie.....
A ja dziś mam uczelnię od 15 do 20 i wcale nie chce mi się jechać buuuuuu
Mam jakiegoś totalnego doła dzisiaj.....![]()

albo nawet nie wiem że to jest to 
a na to połówkowe pójdę już oficjalnie

Dziewczyny poradźcie mi bo nie bardzo wiem co robić... A mianowicie: 27 mam wizytę u mojego gina i on jak najbardziej potrafi robic te badania prenatalne z tym że nie ma na to papierów, czyli nie postawi mi pieczątki...ale ma sporo koleżanek które u niego robiły te badania... ale mogę też iść na to badania do babki która ma uprawnienia i robi wszystko oficjalnie...koszt to 255zł.
No i tak się zastanawiam co robić czy iść do tego mojego i niecvh on to zrobia na to połówkowe pójdę już oficjalnie
![]()
Bo będę miała dwie wizyty pod rząd czyli 27 i 28 i nie ukrywam ze koszty na e 2 dni sa ogrome bo razem wydam 455zł
Co sądzicie ?