reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magd.a to sympatyczni nowożeńcy, a mąz mnie zrugał, że mam miękkie serce i kaucję za małą wzięłam i jeszcze im na raty rozłożyłam :-)

reklama
eh sama wynajmowałam mieszkanie i wiem jaki to ból wywalic na raz tyle kasy, (tyle, że mną nikt się nie cackał :no:), ale jakoś mam do nich zaufanie i nawet nie bardzo żałuję mojego wymuskanego mieszkanka :)

A Ty już zmykaj do mężusia serduszkować
proszę oto zapas fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

Donia też tak myślę, czasem ukazując serce ludziom sami dostajemy je w zamian.

Boże jak mały daje mi we znaki.... normalnie zaraz się zsikam przez te kopniaki w pęcherz........ :szok:

Fifka filmiki super ;-) brzusio tez rosnie ;-) no slodziasty ;-)

magenta a ja tu na smska czekala az w koncu probowala a tu niestety poczta sie wlacza a na ten drugi dzis pislam bo sie wystraszylam ze cie na forum niema ani na telefonie ale widze ze zyjesz ;-) dzidzia sliczna rosnie rosnie ;-) a tobie to zdrowka kiedy przyjedziesz znowu bo ;-) jak moja mama sie dowiedziala ze zalatwilam jej cebulke to powiedziala ze chce takie duze opakowanie okragle kiedys kupowala ;-) i pfifi czy jakos tak butelke a i moja czekoladka ;-) niemasz teraz wyjscia ;-) za to ze mnie nawet smskiem nie poinformowala zz3 zyjesz martwilam sieeee!!!

miq na moich testach bylo ze od 2 kresek w ciagu 48h jest owu wiec nie zaszkodzi jeszcze sie pokochac ;-) trzymam &&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

marchewka87 GRATULUJE ;-) a betke mozesz juz zrobic i 2 dni pozniej zobaczysz przyrost ;-) to wtedy sie dobrze rozwija dzidzia ;-)

Lovka no kochanie widze ze fifka ci odpowiedziala no w czwartek ide na 15.30 wiec zyje nadzieja ze sie dowiem a jak tam u ciebie mocniejsze kopniaczki bo u mnie coraz mocniejsze ;-)

ma_gdalena no no jaki śliczny brzuszek i sunia sie na zdjecie jak zwykle zalapala ;-) mialalm pisac ze czekam na zdjecie ale juz jest ;-) a forum odzylo bo nowy tydzien sie zaczol ;-)

Aga_27 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

donia 1980 no super ze bedziesz z mezulkiem a nie sama na mieszkaniu ;-) a ty dobra kobietka jestes i dlatego ;-) wazne bys miala to wszystko na papierze !! ze w ratach i ze zobowiazuja sie do splaty kiedy itd ;-) tesknilam ;-)

Dziurko zyjesz?

neciuszka ty to masz apetyt ;-) widze ;-)

a ja melduje ze po pracy przyszla moja paczuszka z spiworkiem z zabka ;-) i plecy mnie bola a w pasie znowu wiecej cm juz mam 122cm... rosne ;-) i czekam na czwartek ;-) dobrze ze juz po poniedzialku tzn ze po pracy przezyłam ale mi sie nie chcialo ;-)
A mam pytanko czy ciezaroweczki kochane tez tak maja ze gdy robicie sie glodne to gardlo robi wam sie takie twarde tzn przelyk i tak jagby sie podnosil??

A i witam nowa staraczke ;-) zycze szybkiego zafasolkowania ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ael no ja niewiem czemu ten wiktorek taki nie usuchany ;-( prezentu nie bedzie puki sie nie urodzi mu powiedz ;-) p.s. czekam za paczka ;-)

oolcia zdrowka :*

jesli kogos ominelam to sorki staralam sie wszystko spamietac ;-)

reklama
Do góry