reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jak mało widać? Na tym dolnym zdjęciu widać wyraźnie główkę z twarzyczką!! :-D Śliczne maleństwo!!!!

Boże jak mi sie zachciało fasolki po bretońsku..... chyba zrobię na obiad...

reklama
fifka: oj nie moja wina że wam smaka narobiłam :-), ty musisz być głodomorkiem żeby na wadze przybierać i chwalić się swoim brzuszkiem :-)

a ja przez neciuszke mam chęć na ćwikłę juz dzwoniłam do taty i obiecał że zrobi :-)

fasolka: no widzisz i juz po zmartwieniach, fasolka ładnie rośnie, fotak super

miq: oj w ciązy to różnie, może i być na odwrót a może by tak że to co nie cierpiałaś jeść nagle ci posmakuje :-)

karolina: no mogę się podzielić ewentualnie pączusiem ;-)

ael; wytrzymałaś tyle to dasz jeszcze radę do piatku i może mały już zapragnie zobaczyć nasz piękny śwait :-D

Kurcze niby piękna pogoda, słoneczko daje na całego, a zimno jak szlak.
Kupiłam sobie dzisiaj rajstopki ciążowe. Bo zwykłe mi się lekko zwijają nabrzuchu i mnie denerwują.
Ostatnio dostałam w spadku 2 tuniki - jeszcze narazie zbyt obszerne i do tego sukieneczkę,to już mogę nosić.

Lamia ty łasuchu a mnie tu Atan wczoraj od łasuchów ;) dawaj rogala ale już bo ci też melonami zamacham :p

Ael siedz ty już lepiej w domu jeszcze niż na jakieś przedporodowej czy cuś :)

Fasolka no śliczne to twoje maleństwo :) ja się na zakupy małe w niedziele wybieram :)

Ja moje zobacze za dwa tygodnie dopiero

Ja mam mieć w poniedziałek jeszcze 4D ale to zobaczymy, czy mi zrobi.
Wy tu o obżarstwie, ja przed chwilą zjadłam wu-zetkę wielkości olbrzymiej i zagryzłam gruszkową poezją- ciasteczko niewiele mniejsze i zaraz pęknę, albo się zwymiotuję. A żeby mi było gorzej to gotuję mężowi żurek na żeberkach i ten zapach mnie zabija.

fasolka: o ty przebiłaś mnie na ciacha :-) ja bym zjadła wielki kawał tortu czkaldowego z orzechami i wisnaiami no i choć wiem że nie wolno to nasączonego wódą ummm
no i żebarke takie mięciusie i chrupiące mniama

reklama
Do góry