reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziurko, jak miło Cię widzieć :)

Karolina, gratuluję :) A czemu tak październik? Jakiś szczególny miesiąc? A dni cyklu zawsze liczy się od pierwszego dnia @, więc czy masz rozregulowane, czy nie, to obliczysz zawsze :)

Ael, dokładnie, śpij póki możesz :)

A dziś chyba dzień ginów, bo ja też idę :) I rano się zastanawiałam, czy dziś coś porobić i pokazać mu, jak puchnę, ale wtedy mnie wyśle na klinikę, czy leżeć, ale wtedy nie uwierzy :p postanowiłam wypośrodkować

Bądźcie ze mnie dumne :p od 9 września miałam zaświadczenie od lekarza i w końcu poszłam złożyć wniosek o wymianę prawa jazdy :):))

Ciekawa jestem kiedy poczuje pierwsze ruchy dzieciątka.
Teraz jak widziałam na usg co on wyczynia w brzuchu to stwierdzam,ze te bąbelki to rzezywiście może być od tego małego wariata. Czytałam troche w necie, ze jest to możliwe w 12 tygodniu, ale czy rzeczywiście to jest to? Hmmm zobaczymy za jakiś miesiąc :-)
Ide obierać te ziemniory może będę zaś. ;-)

fasolka: ja tak koło 13tyg. czułam jakby bąbelki ale tylko 2 razy, a wczoraj jak sobie leżałam to czułam jakby delikatne muśnięcia, łaskotki ledwo wyczuwalne, ale na pewno to dzidziuś a nie jak twierdz mój mężuś rewolucja jelitowa :-), ja to wyczułam że na pewno dzidziuś:-). Chciałby,m już porządnego kopa od małego dostać :tak:.
A masz przeczucia co to będzie ??

sil: a dlaczego zmiesza prawko bo ja jakoś nie wiem?
Ja od slubu też dokumentów nie zmieniłam a podobno mam już dowód nie ważny

karolina: my mieliśmy tylko cywilny slub, ale robiliśmy przyjęcie na 45 osób i rezerwowaliśmy wszystko jakieś 4 miesiące wczesnie tzn, sale, tort,
a co do sukni, to panny młode wszystkie są piękne, ale jak chcesz się odchudzić, (ja się odchudziłam o jakieś 8 kg ) to jak coś to pisz na pprv to ci podam parę rad :-) bo moje odchudzanie trwało od stycznia do dnia slubu czyli czerwca

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry