Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ania, no wlasnie ten ptak uderzal w najbrudniejsze okno w domu. Odkad tu mieszkamy jesZcze nie bylo myte, bo jest w takim miejscu ze nie wiem jak sie za nie wziac raczej sklanialabym sie ku temu ze tam jakas pajeczyna jest z muszkami, hahahahahaha
Maqnio Szymuś tez lubi ćwiczenia. Tylko te rozgrzewkowe oczywiście bo Vojta to wiadomo... My ćwiczymy na stole w kuchni bo inaczej mój kręgosłup poszedłby do Częstochowy prosić o zmianę właściciela
Apropo okien to ja pomyłam wszystkie na dole i część na górze przed chrzcinami i zostały mi tylko dwa na górze. Do tej pory jeszcze na mnie czekają
Corin zagłosowałam na hasło po polsku ze słowem" biegle" bo wyczytałam ostatnio w blogu Twym,że "biegle" władasz językami no wiesz- enczo penczo no szkoda że nie trafiałm ale checi miałam słuszne
a u nas w rodzinie atmosfera napięcia bo bratowa jest po kolejnym in vitro.......
maqnio, ania nie ma sprawy podesle. to taka kobieta pracujaca, zadnej roboty sie nie boi. jak nas odwiedza to tesciu gotuje a ona zmywa naczynia, naewt po jedzeniu nie sprzatam bo ona chce to zrobic. raz im to tlumaczylam ze sa u nas w gosciach to obraza majestatu. od tego momentu zachowuje sie jakbym byla w hotelu. wyobrazcie sobie ze brat mojego meza do tej pory przywozi tesciowej koszule do prania i prasowania. nie wspominajac o mieszkaniu, tesciowa 2 razy w tygodniu jezdzi do niego i sprzata. dobra juz starczy o mojej tesciowej bo pewnie uszy ja pieka
Sesti, współczuję bratowej, że to już 3 raz... teraz najgorsze czekanie przed nią.... podglądam czasami wątek dziewczyn starających się praz in vitro.... i jeszcze bardziej doceniam moje szczęście - choć nie wiem, czy jeszcze bardziej się da....
w całym domu pachnie ciastem - -już się nie moge doczekać aż wystygnie - to by było na tyle odchudzania.. ale nie mogłam się oprzeć, żeby nie upiec....
WITAM.
jako ,że i Wy mamusie z lipca chciałam was prosić o udział w ankiecie w której bierzemy udział.Nie myśle ,że wygramy ,ale fajnie by było.
Do wygrania Rowerek dla Juliuszka i proszę o głos na hasło
''FIRST BIKE DODA CI ODWAGI W UTRZYMANIU RÓWNOWAGI''
z góry dziękuje lipcowym mamusią i tatusią i przepraszam za zaśmiecanie. https://www.babyboom.pl/forum/first...e-lub-odblaskowa-kamizelke-54645/#post7712558
sesti trzymam kciuki oby u bratowej była fasolka &&&& corin oddany głos ...każdy maluch dobrze wie...? balkan buahahhahah ale śmiesznie macha nóżkami ..... dba o linię nie ma co ...
co do motyla .... wzruszyłam się i nie ma tu przypadku oj nie wiesnko trzymam kciuki i czekamy na info. co i jak załatwias maqnio gratuluję zakupu pięknych szpilek kto powiedział że zakupy muszą byc praktyczne silwia dawaj teściówkę do mnie ... o moich oknach nie wspomnę gocha zdrówka
marzena, aniaa , renisia, miczka witajcie