reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Napisała Ael,że może jutro będzie doić cyca, bo ma kroplówkę i przeciwbólowe,że podobno charakterek ma, a jak jej przynieśli go to zrobił dziubka i poszedł spać :-p a mówi,że nie wie czy będzie o porodzie mówić, bo się ciężarówki wystraszą :-)

reklama
Ael jakie cudo.!!! Normalnie boski jest Wiktorek!!!!!!!!!
Witam znowu mnie tu długo nie było ale mam nadzieję, że już tak nie będę znikać :-p.
Działo się coś jeszcze ciekawego.?
U mnie się zaczyna pomału dziać ale nic na razie nie mówię więcej, żeby nie zapeszyć ;-).
Mam do was dziewczyn taką małą sprawę bo mam dylemat odnośnie sukienki. Nie wiem którą wybrać.
P8838pi Urocza Imprezowa Sukienka Japan Różowa (1869115854) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
I4713wh SEXY IMPREZOWA SUKIENKA SUKIENKI WESELE (1876798884) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Magda ja już się nasłuchałam przez telefon to faktycznie można się przestraszyć...

Ale powiem wam jedno, po opowieści Ael tym bardziej chce rodzić z mężem... Biedna całą noc była sama... na drugim końcu korytarza by nie przeszkadzała krzykami innym kobietom... w takiej chwili ta pomocna dłoń... wsparcie... a nawet głupia rozmowa odwracająca uwagę od bólu byłaby zbawienna...

Klari jasną! Tą kremową!! :tak:

Dziurawskarpecie a tu i tam byłam :-p Szkoła itp.. Skąd wiedziałaś.? Też mi się wydaje, że nr 2 wygrywa :-) i mam nadzieję, że jak ją zamówię to będzie dobra.

Ja też bym chciała, żeby Ł był przy porodzie wiadomo zawsze to wsparcie osoby która Cię kocha a ty ją. :happy2:

Dzięki za pomoc już wiem, którą wybiorę.

Ostatnia edycja:
Wiem wiem może już ją w tym tygodniu zamówię bo nie wytrzymam he he jak mi się coś bardzo spodoba to muszę to mieć :-p. Mam też ciocię krawcową to nie będzie problemu z przeróbką jak coś.

Oj cicho cicho tu jest..

reklama
Widzieliśmy dzisiaj serduszko!!! :) Wszystko jest super. Lekarz nie włączał tych fal, by je usłyszeć, bo mówi że najnowsze badania wykazują że jest to nie zdrowe dla maluszka.
Zarodek ma ok. 2,8 mm -wydawal mi się mały,ale lekarz mówił że teraz zacznie najbardziej rosnąć 'skokowo'. Według niego wszystko jest super i kazał się już cieszyc :-).
Maluszek siedzi sobie przytulony do lewej strony pęcherzyka :-). Ciałko żółte, czy jak to tam się nazywa większe od maluszka ;) Wszystko ma prawidłowy rozmiar.

Ostatnia edycja:
Do góry