reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

wiolka a powiedz mi jeszcze prosze ktory z tych adresow ze strony suwaczkow wklejasz i w jaka ramke bo probowalam i mi wyswietla tylko adres

reklama
Dobry wieczór :-):-):-)
Przyszły spodnie ciążowe. Faktycznie są ciut za szerokie w biodrach, ale myślę, że nie ma co ich wymieniać, bo pewnie za parę tygodni będą jak ulał. Zamówiłam dzisiaj od razu następne SPODNIE CIĄŻOWE JEANS RURKI 2 KOL. rozm. M (1900026829) - Aukcje internetowe Allegro, żeby mieć na zmianę.
Zjadłam melona i już więcej go nie kupię, strasznie po nim mdli.
Poza tym wszystko w porządku! To pewnie dzięki tym wolnym dniom!

Annte mnie dziś przyszły te spodnie i jestem zadowolona. Ty też zamawiałaś te sztruksy czarne? Rozmiarowo lepiej leżą te z kokardą ale myślę, że to za sprawą materiału. Też mam troszkę luzu w tych czarnych, ale tak jak piszesz jeszcze troszkę i będą pasowały w 100%.

Andav dziewczynom stanik potrzebny, aby podczas spania bolesność piersi nie dawała tak się we znaki:)

jestem tak wymaltretowana tak jak chyba nigdy. Jestem w stalym związku z muszlą kloztową od ponad 3 tygodnni ale dzisiaj przeszłam ludzkiem możliwości. Tak mnie czyścilo, ze tlenu mi brakowało. Gardło zdarłam, boli, jeść ani pić się nie da i do tego skurcze mam, z wysilku pewnie. Mam nadzieję, ze przejdą niebawem

jestem tak wymaltretowana tak jak chyba nigdy. Jestem w stalym związku z muszlą kloztową od ponad 3 tygodnni ale dzisiaj przeszłam ludzkiem możliwości. Tak mnie czyścilo, ze tlenu mi brakowało. Gardło zdarłam, boli, jeść ani pić się nie da i do tego skurcze mam, z wysilku pewnie. Mam nadzieję, ze przejdą niebawem

jejku wspolczuje ci bardzo!! trzymaj sie, jeszcze dwa tygodnie i mdlosci powinny znikanac!

KILOLEK- współczuję Bidulko:*
mnie dziś tylko szarpie i mdli - jestem o wodzie..
umordowana, bo musieliśmy odwiedzić 5 cmentarzy, ubrałam się w ciepły golf, bo byłam przekonana, że wieje, ale okazało się, że gorąc jak we wrześniu! musiałam wlec kurtkę swoją i Bartka.. Mąż w pracy niestety na drugą zmianę.. jakoś za nim tęsknię już:-(

pobeczałam się na cmentarzu.. już nie mam do siebie siły - byłam główną atrakcją dla ludzi:/

rodzinnego święta Majówki

Majóweczki to mój pierwszy wpis na tym wątku:) ale mam nadzieje że nie ostatni. widze że Wy juz tu się dobrze znacie:):):) Mam takie pytanko bo czytam ze juz zakupujecie ubrania ciążowe, u mnie dzis zaczął się 13 tydzie a u mnie żadnych zmian jesli chodzi o wielkosc brzuszka?? Z jednej strony sie ciesze ze jakos nie tyje duzo bo w styczniu biore slub, ale z drugiej zastanawiam sie czy wszystko ok???

reklama
Witaj Diabliczka :)
No nie wszystkie sie znamy ;) Ja właśnie zastanawiam sie nad spodniami, w chwili obecnej, ze zwykłych pasują na mnie tylko dresy, w innych albo się nie dopnę już, albo bardzo uciskają. Sądziłam że ciążówek bede potrzebować jakoś w połowie, ale już sie zaczęłam rozglądać, po co mam sie męczyc w ciasnych?
Co do tycia- ważę bardzo dużo i sie strasznie ciesze że chociaż te 1,5kg spadło na samym początku (nie jestem w stanie od rana absolutnie niczego zjeść), na razie zauważyłam że sporo mi spadło z reszty ciała, a brzuch większy, ale brzuch to od dosłownie kilku dni ;)

Do góry