Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam dziś pierwse usg :-) Troszkę się denerwuję, Mam nadzieje,że wszystko będzie ok.
Miłego dnia!

a za mna chodzi zupa ogorkowa- taka extra kwasna![]()
Dziekuje wiolka :-)andav kopiujesz do sygnatury bbc code i wklejasz w ramke edytuj sygnature. jak wkleisz zrob sobie podglad i bedziesz widziala czy sie udalo czy nie a ja sie uda to pamietaj zeby zapisac.

polecam sie na przyszlosc;-)
ale numer mamy jeden dzien roznicy w suwaczkach:-)
Witajcie!
A tak na marginesie:
Wchodze na forum,a tu kolejny temat.Ja nie wiem,ale powoli zaczyna mi to przeszkadzac.Moze sie jednak uda nam jakos zorganizowac? Pieszczoszka1988,little_nina - zapraszam do udzielania sie na odpowiednich tematach
Tymczasem wyslalam wiadomosc do moderatorki o uporzadkowanie naszego forum.
To nie po zlosci,tylko po prostu zacznie sie "smietnik robic",a nie ma potrzeby.
ja mialam 28.07 ale lekarz wyliczyl mi termin na 10 maja wiec juz na prawde nie wiem w jakim tygodniu do konca jestemja mam date ustalona na 12.05 . a kiedy mialas ostatnia @ ? ja 10.08