Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

fiore o co Ci chodzi z bałaganem na forum![]()
![]()
Jak Ci temat poboczny nie odpowiada to go po prostu nie czytaj i tyle.
Ja uważam ,że tak jest dobrze.
Wątek główny to główny ,a poboczne w nowych tematach .
Zawsze tak się robi ,żeby było czytelniej i łatwiej odpisać na konkretne zagadnienia.![]()
Diabliczka ciesz się, ze jeszcze nie widać. Ja tez sie cieszyłam dopóki dziś nie weszłam na wagęMajóweczki to mój pierwszy wpis na tym wątkuale mam nadzieje że nie ostatni. widze że Wy juz tu się dobrze znacie
Mam takie pytanko bo czytam ze juz zakupujecie ubrania ciążowe, u mnie dzis zaczął się 13 tydzie a u mnie żadnych zmian jesli chodzi o wielkosc brzuszka?? Z jednej strony sie ciesze ze jakos nie tyje duzo bo w styczniu biore slub, ale z drugiej zastanawiam sie czy wszystko ok???
a tak niespodzianka 1,7kg więcej, które poszły w biust i udka. Nie wszystkim od razu rośnie brzuch, wiele zależy od mięśni brzucha. Wiolka, ja mam termin na 19maja a @ miałam 12.08. Ogólnie co do terminu porodu powszechnie panuje zasada, ze termin porodu = data ostatniej @ + 7dni - 3 miesiące następnego rokuja mam date ustalona na 12.05 . a kiedy mialas ostatnia @ ? ja 10.08