reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

dobry wieczór wczystkim!!! :) dawno mnie nie było i teraz tez tylko na chwilkę :) muszę napisać najpierw, że podziwiam wszystkie przyszłe mamusie, któr mają już w domu dzidzie, zwłaszcza małe :) przez kilka ostatnich dni opiekowalam się prawie 1,5 roczną córeczką koleżanki i powiem Wam ze strasznie mnie wykończyłła :) mam nadzieję, że nie zaszkodziło mi to, że musiałam ją kilka razy nosić... w sumie to czuję się dobrze, czasami mnie brzuch pobolewa, a poza tym to zmieniłam lekarza, bo mój obecny po ostatnioej wizycie strasznie mnie zdenerwował i 10 listopada idę na pierwszą wizytę do innego, mam nadzieję, że będzie lepszy... życze Wam miłego wieczorku i postaram się odezwać niedługo :) pozdrawiam!!!

reklama
Annte mnie dziś przyszły te spodnie i jestem zadowolona. Ty też zamawiałaś te sztruksy czarne? Rozmiarowo lepiej leżą te z kokardą ale myślę, że to za sprawą materiału. Też mam troszkę luzu w tych czarnych, ale tak jak piszesz jeszcze troszkę i będą pasowały w 100%.
Dila też zamawiałam czarne sztruksy. Dzisiaj chciałam je założyć, ale jednak są jeszcze za duże. Spadają mi z brzuszka i pupy, poza tym trochę za długie nogawki :baffled::baffled::baffled: wczoraj zamówiłam jeansy też M, ale dziś zmieniłam zamówienie na S. Tamtych nie będę wymieniać, bo pewnie się jeszcze przydadzą.

Kilolek współczuję objawów, i trochę egoistycznie cieszę się, że mnie to omija.

Little nina my zakupiłyśmy takie SPODNIE CIĄŻOWE JEANS RURKI 2 KOL. rozm. M U mnie brzuch jest już widoczny szczególnie, że jestem szczupła. W swoje ulubione już nie wchodzę niestety.

Witaj diabliczka!!! Nie widać brzucha do czasu :-D

She myślę, że na swoje dzieci patrzy się innymi oczami!

A u mnie zaczęła się faza na kiszone ogórki ze wszystkim i pod każdą postacią :-D:-D

Witajcie!
She
ja musze co jakis czas moje dziecko podniesc(kilka razy dziennie),wiec nie uwazam zeby cos Ci sie stalo badz spokojna.Jak juz bedziesz miala dziecie bedziesz tez patrzyla na wiele rzeczy w inny sposob ;-)
Diabliczka ja w 1 ciazy nie mialam brzucha az do poczatku 6msc,ale to dlatego ze mialam moja oponke,wiec nie widzialam roznicy.Teraz startowalam z plaskim brzuchem,wiec ciaze widac.Dekoltem tez sie moge ponownie pochwalic:-p
Kilolek ja tez sie jeszcze witam z wc:baffled: Ale najgorsze,ze przez to nie mam na nic sil :-( Musimy byc silne i przeczekac!

My jestesmy w domu.Maz leczy grype,jest na zwolnieniu pare dni,ale ze nie umie nawet w spokoju usiedziec,tak dom lsni czystoscia.V jakos sie ma,juz prawie nie ma kaszlu,ale jest dosc spokojna,az dziecka nie poznaje;-)
Ja czekam na polepszenie,ale tez nie chce narzekac,bo wiem ze moglo byc gorzej.

A teraz male pytanko,a raczej prosba...czy podtematow w majowkach np. "sny","Chlopiec czy dziewczynka",oraz "co polecacie dla maluszkow" i "latanie samolotem",nie mozna by bylo gdzies podlaczyc?!? Sorry,ale naprawde wydaje mi sie ze pierwsze dwa i ostatni mozna podlaczyc do naszego ogolnego,a polecane maluszkom do zakupow dziecieco-ciazowych(chociaz moze nie koniecznie),ale te 3 wymienione jakos za bardzo szczegolowe sa,wiec moze jakby je zgrac w kupe to by ladniej nasz maj 2012 wygladal?!?
Przepraszam,za bycie pedantka forumowa.

Milego wieczoru!

Fiore, też jestem za przeniesieniem podtematów do ogólnego tematu. Ład i porządek musi być :-D tworzą się tematy, które równie dobrze mogły by być poruszane na dużych wątkach.

jejku wspolczuje ci bardzo!! trzymaj sie, jeszcze dwa tygodnie i mdlosci powinny znikanac!
oj nie liczyłabym na to. W poprzedniej ciązyy wymiotowałam do końca miesiąca, przy czym cąly 4 i 5 przeleżąlam plackiem, bo od wymiotów skracala mi sie szyjka i to mocno

a tak wogóle to witam.
Nawet nie mam siły nic pisać, a jutro do pracy trzeba isc. A rano na badania. Bylam wczoraj na pobraniu ale kurde zamknięte mieli

Dobry wieczor. Kolejny dzien w pracy, mam nadzieje, ze szybko minie :) Noc mialam nieciekawa. Od wczorajszego popoludnia jakies wzdecia, gazy i tak cala noc. Sorki za szczegoly, ale efektem nieprzespana noc i bol glowy. Na szczescie po porannym kibelku znacznie lepiej, co za ulga! :p Ostatnio zaniebdalam przez jakies 3 dni moje terapeutyczne kiwi i wynik byl, szczegolnie, ze wczoraj chcialam braki nadrobic i zjadlam chyba z 5. Kolejna nauczka.

Dzis mam spotkanie z dietetyczka. Poranne wazenie pokazywalo -1.4kg :D Musze zrobic w pracy jakies podsumowanie notatek jedzeniowych. Robie je ponad tydzien, ale po polsku.

Kilolku, bardzo wspolczuje dolegliwosci. Mnie jakos omijaja i licze, ze juz sie nic nie przyczepi, bo nawet mdlosci nie ma. Tylko wciaz kondycja jakby zniknelai znacznie szyciej sie mecze. Na dniach chcemy z mezem wrocic na basen 1-2 w tygodniu, samo plywanie. Spacery zaczelismy, ale zamiast 5km to max 1km wyrabiam i to zdecydowanie nie w tempie marszowym.

A tak przy okazji - bedzie mi latatwiej was wieczorami na forum lapac, po zmianie czasu :) Kiedys polska polnoc byla o mojej 8 rano, a teraz dopiero o 10 :)

reklama
Do góry