Dobry!
Iwasku śliczny masz brzuchol:* Nie wiem czy już Ci to pisałam czy nie ale choćbym nawet się powtarzała to w tym przypadku trzeba chwalić:*
Aga…ja Cie przepraszam ale dziewczyno rece mi opadły. Nie chce tu wychodzić na jakąś madrale czy coś w tym stylu ale Ty sama się w depresje wpędzisz. Co Ty myślisz ze ja nie rozumiem co znaczy czekanie? Myślisz ze 2, 5 roku czekania na cud a wczesniej pochowanie córeczki to jest latwe? Nie kochana, ale trzeba mieć twarda dupe, trzeba walczyc ale nie wpędzać się w depresje jak Ty to robisz. Pewnie,że były chwile zwątpienia, slabości i rozpaczy ale musiałam podnieść się z poziomu zero do pionu bo wiedziałam ze obok mnie jest człowiek,który tez przezywa, któremu tez jest ciężko a ja swoim zachowaniem oddalam się od niego. I Tobie dobrze radzę…wyluzuj troche i nie mow mi ze się nie da…bo się da, zacznij od spakowania ubranek które kupilas i wyniesienia ich na strych, do mamy, do koleżanki. Potem zajmij się swoim związkiem,który jeśli będzie się opieral tylko na zrobieniu dziecka to się rozpadnie.
Ja ci nie mowie tego żeby Ci przykrość sprawić tylko żeby Tobą wstrząsnąć bo się musisz obudzic zanim będzie za późno.
Atanku kochany powiedz no mi jak tam nasza Amelka? Zaniedbywałam Cie moja droga ostatnio ale to przez brak czasu i mnóstwo wlasnych problemow.
She mnie o nic nie chodzi moja droga i to nie kłótnia tylko przywołanie do porzadku.
Danao mam nadzieję,że z Twoim chrzesniakiem wszystko ok. Pamiętaj kochana o fusach;D
Magdalena ja wiem,że szkoda bo to troche jak chomiczki itd. ale z drugiej strony jak mus to mus, trzeba się gryzoni pozbyc bo się dobiora do jedzenia.
A jak Ty się w ogóle czujesz? Jakieś zakupy dla Maluszka nowe?
Lilly kochana, mam nadzieję ze u Ciebie wszystko ok. A za piątek trzyma mamy &&&&&.
Olciaa jak przygotowania do ślubu? To już tuż tuż także pewnie prawie wszystko gotowe
K&M kobieto gdzie się podziewasz?
Truskawcia a Ty gdzie żeś? Dlaczego tak rzadko do nas zaglądasz? Pisz co tam u Ciebie?
Sun witaj, my nigdy nikogo nie wyganiałyśmy więc nie wiem skąd to pytanie…. Poza tym zachowałaś się niezbyt ładnie i należało by coś na ten temat powiedzieć ale widzę,że tęskniłaś tylko za niektórymi,sądzę ,że nie za tymi, które Ci prawde powiedziały…
Miło Cię znów widzieć, mam nadzieję,że Twoje nastawienie jest już lepsze…
Neciuszka, Lamia oj żony moje…