reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magda a być może ale ja to z dobrej woli, zresztą czasem musi być ktoś kto "nakopie" tej czy tamtej:p
A Ty to mam nadzieję,żeś się przekonała nareszcie jak to było z narodzinami Wiktorka.

Lamia hahah dziewica w ciązy...ooo tego jeszcze świata nie widział, znaczy się widział ale tylko raz;p

reklama
Magda a być może ale ja to z dobrej woli, zresztą czasem musi być ktoś kto "nakopie" tej czy tamtej:p
A Ty to mam nadzieję,żeś się przekonała nareszcie jak to było z narodzinami Wiktorka.
Lamia hahah dziewica w ciązy...ooo tego jeszcze świata nie widział, znaczy się widział ale tylko raz;p
yyy nie rozumiem :-) do czego się miałam przekonać :-p

Haha dziewica yhyyy. Tu uważaj bo nie znasz dnia ani godziny kiedy cię we dwie zmacamy. No wiesz kolanko u mnie fest to było za co trzymać. Trza se było dyni buzi dać oooo :p

Hej!
Wczoraj cały dzień byliśmy u teściowej i na grobach przez chwilę dłuższą.
Jest dobra wiadomość, małego ominął przeszczep. Ufff tyle dobrze... Z buzi wygląda ładnie, znaczy się czerwony jeszcze bardzo , ale goi się. Na klatce piersiowej coś mu tam laserowo czyścili, nie wiem o co chodzi dokładnie, nie znam się:sorry2:

A jutro na pogrzeb:-(

Magda tylko? A ja to żem zakochana w Tobie;P

Danao nie jestem za bardzo w temacie ale z tego co piszesz to chyba nie jest źle. Trzymam &&&&& za chrzesniaka:*
Rozumiem,że pogrzeb kogoś bliskiego...współczuję kochana:*

Ostatnia edycja:
no a co sie dziwicie, że jeszcze dziwica jestem :-D a jak i to prawdziwa,

Danao: to tyle dobrze ze operacji nie było, dojdzie do siebie bo jeszcze mały to może nawet nie będzie tego pamiętał, oby ładnie się goił
O to przykro mi a ktoś znajomy czy z rodziny ?
w

wróciłam z kibelka bo coś mnie zaczęło mdlić i rzyganko

a dziękuję ślicznie :)
teraz mykam spać :) może coś się uspokoi :) bo na razie co chwila jakiś skurcz, raz słabszy raz mocniejszy... ale jakoś nie wierzę że to już to :p
dobranoc:)

Oj Lily ty patrz bo piątku nie doczekasz! :-D Ale byłyby jaja :tak: Ty jesteś następna w kolejce no chyba ze Ewika cię ubiegnie :-) a właśnie.. ciekawe co u niej?

hej dziewczyny,

A ja od jutra do wtorku mam urlop a w piątek do niedzieli jedziemy w 8 osób do Krasnobrodu bo wynajęliśmy domek i będziemy tam balować, co prawda ja będę na pijących się przyglądać .'
Dzisiaj moja siostra z chłopakiem przyjedzie z Anglii dopiero go poznamy, już nie mogę się doczekać

Uuu ciekawość :-D Ja to zawsze pierwsza do poznawania nowej dziewczyny brata jestem :-p

Już lecę po zeszyt i ci podam. Z tego naszego przepisu jak dla mnie cudo. Mąż 3/4blaszki sam potrafi zjeść :D

Pleśniak z pianą

ciasto: 3 i 1/2 szklanki mąki
6 żółtek
2 łyżki kakao
łyżeczka proszku do pieczenia
1 i 1/2 margaryny
dżem (my często dajemy kupny truskawkowy lub wiśniowy)

piana: 1 i 1/2 szklanki cukru
3 łyżeczki mąki ziemniaczanej
6 białek

Z mąki, żółtek, proszku i margaryny zagnieść ciasto i podzielić je na 3 części. Jedną rozwałkować i wylepić dno formy. Drugą połączyć z kakao. Ciemne i pozostałe jasne na 20 min wkładamy do zamrażalnika. Na białe ciasto dżem. Potem ciemne ciasto. Zrobić pianę ubijając białka, cukier i mąkę. Wyłożyć na ciemne ciasto. Resztę białego ciasta rozłożyc na pianę. My nie wałkujemy ciasta często tylko urywa się kawałeczek i rozpłaszcza że tak powiem i wykleja się formę i tak z każdą warstwą ciasta.

Dzięki za przepis!! Wiecie? Ja sobie nawet założyłam oddzielny folder z przepisami z forum! Już troszkę tego zebrałam... :-D

Dziureczko ale ty bojowa dzisiaj :tak: Heh w sumie ktoś role po Ael musi przejąć w czasie jej nieobecności :-D

Ja mam takie małe przemyślenia w związku ze staraczkami i nami cieżarówkami bo coraz częściej wytwarza się napięcie... ale o tym może nie teraz...

U mnie dzisiaj fantastyczna pogoda, słonko świeci i cieplutko, aż normalnie prosi się żeby iść na spacer!! :tak:

reklama
Lamia Dziecko ci się zbuntowało na tą dziewicę :p

Danao dobrze że się goi i nie trzeba było operować :)

Dziurka żono ty bo jo żem zazdrosna o Magde oooo

Fifcia a podziel się przepisami :) i zabierz mnie do siebie bo u mnie wiatr, mgła i feeee

Do góry