reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
No na pewno taniej już nie dostaniesz... tzn nie wiem jak na Allegro ale w sklepach... to moje jak pytałam u siebie w mieście w hurtowni akcesoriów dla dzieci to kosztowało od 320 - 380zł w zależności od koloru i było tylko na zamówienie.

Olcia nie powiem, śliczne jest! Tylko czy ono ma później jakiś otwór by dziecko mogło sobie wyjść z łóżka jak będzie większe?

Magdalena no mój wypatrzył w sklepie niedaleko nas łóżeczko drewniane (takie klasyczne ze szczebelkami) z materacem w komplecie za 200zł... Więc będe musiała dzisiaj z nim to obgadać. Bo tu wyjdzie 100zł drożnej, ale łóżeczko jest piękniusie!

Bo wiesz Olcia dzieciaki śpią w takich łóżeczkach nawet do 3 latek. A już takie półtora roczne będzie chciało mieć możliwość wyjścia samemu po drzemce :tak: Dlatego pytam :-)

Zafasolkuję no u mnie najwyższy czas myśleć. Ja jeszcze z wyprawki nic nie mam... no mam ubranka ale nic więcej...

Kurcze jak mało czasu zostało! Wcześniej bałam się kupować cokolwiek (nawet teraz gdzieś w głębi wciąż to odkładam) a to już praktycznie został listopad i grudzień... termin niby na luty, ale położna mnie nastraszyła ze jest dość spore prawdopodobieństwo ze rozpakuje się szybciej.

magdalena ja dzisiaj to mam tak dziwnie ... okres mialam dostac wczoraj najpozniej dzisiaj a nadal nie ma ... brzuch tak co jakis cza spobolewa ze wydaje mi sie ze @ tuz tuz ale nic sie nie dzieje jeszcze...

gochaaa i tutaj powiem "a nie mowilam" chec posiadania malenstwa jest wieksza niz jakikolwiek strach czy wstyd przed badaniem :)

a tak pytanko do wszytskich zaasolkowanych to... objawy na fasolke moga byc takie same jak te na @ ale powiedzcie mi czy brzuch mialyscie taki twardy napiety czy raczej miekki ?

Ostatnia edycja:
reklama
Ciężko She powiedzieć... ból jak na @ to są skurcze więc był twardawy... ale jakoś nie zwróciłam szczególnej uwagi... wiem tylko ze brzuch bolał mnie jak na @ i śluz się lał ze mnie przez co miałam wrażenie ze już krew poleciała.

Do góry