reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No to wrocilam... Z zakupow jestesmy zadowoleni:-) kupilismy plytki do kuchni i roletę na okno a drzwi 10-tego bo strasznie drogie i nie w takim kolorze jak chcielismy...
Aga to mnie juz od kilku dni tez pobolewa brzuch...
Pyszczku biedactwo, idz sie przespij to Ci przejdzie DOBRANOC
She trzymam kciuki za fasolkę;-)

reklama
ej, znawczynie...:-);-) w posiewie z pochwy wyszly mi bakterie coli...co teraz? ktos tak mial?:baffled: e-coli to mi sie z du.pa i ku.pa kojarzy:sorry2:

she...3mam kciukasy&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
She trzymam mocno kciuki!!! Ale mogłaś jednak poczekać do rana... byłby bardziej pewny. Chociaż wydaję mi się, że jak ma wyjść to wyjdzie i teraz!!!! A stresuje się jakbym to ja conajmniej robiła ten test... :-p

Milia to chyba Ci się dobrze kojarzy bo to często jest spowodowane nie prawidłowym podcieraniem się...

Łłłoojj następna dzidzia formowa Lilly- GRATULACJE!!! :-)Wiktorek będzie miał koleżankę :-)

Trzymam kciuki dziewczyneczki (bo się chyba ze 4 na jeden termin testowania uzbierały) &&&&:-)

She- a jak tam u Ciebie z @? &&&&&:-)

Magd.a- oj co się z tym Twoim menem dzieje, szok:crazy: Miło, że napisałaś co u Aelki słychać, ale jej tu brakuje :tak:

Aelcia- trzymaj się kochana, nie łam się :-)

Witam wszystkich i kazdego z osobna....Wiem wiem długo mnie nie było ale nie zapomniałam o was i przybyłam.

She chcemy testuj i koniec.
ma-gdalena jak sie czujesz? i jak sie czuje fasolek?

Nasz fasolek od kilku dni wyrabia w brzuszku jak nigdy co dziennie widze fale dunaju i nawet mojemu M udało sie zobaczyc bo on nie ma za duzo szansy w tej dziedzinie...Zawsze jak przyłozy reke na brzuch to mały przestaje sie ruszac...

Fionka to tak jak u mnie... zawsze mały wyrabia jak szalony a ja mówię do męża żeby popatrzył i on przykłada rękę to już doopa!! :-p a tak poza tym to wszystko OK. A co tam u Ciebie??

Milia ja siem nie znam :-p szukam właśnie czegoś w internecie żeby Ci pomóc... kochana to nie żaden wstyd, myślę, że to się często zdarza...

ma_gdalena...ja wlasciwie nigdy nie zwracalam uwagi na to jak sie podcieram...ale zdawalo mi sie, ze dbam o siebie i swoja higiene...
she...no i???????????????????????????:confused:

reklama
Tu masz link do innego forum gdzie jest poruszony ten temat
BAKTERIE E.COLI W POCHWIE - Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta - Katalog forum - ForumGinekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwie

z tym podcieraniem chodzi o to żeby nie podcierać się od tyłu do przodu tylko na odwrót

She gdzie jesteś????!!!!

Do góry