reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam kochane:)

Jestem ,żyję,czytam was i wszystko ok. Mam chyba tak jak zagubiona heh jakiegos doła,przez którego nie chciało się pisać.
No ale fajnie,że mobilizujecie:) poztaram się nie zostawiać was na już tak długo:)

Bobbo
zdrówka dla Ciebie i bejbika:)
Ilonka szukaj dobrego lekarza,moja koleżanka leczyła się 5 lat bo nie mogła zajść w ciążę, zmieniła lekarza na takiego,który specjalizuje się w trudnych przypadkach i dokładnie po półtora roku bawiła synka a po kolejnych 2 latach ma już drugiego synka,a traciła już wszystkie nadzieje...
Losiczka a Ty musisz jakoś męża przechytrzyć trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ania2403 Tobie już gratuluję bo gruba krecha to nic innego jak bejbik:) Ja w dzień @ też miałam bardzo wyraźną krechę i nie robiłam już zadnej bety.
piąteczka faktycznie masz super teściową i wspaniałego męża, ja z pierwszego małżeństwa miałam tylko córkę a i tak było ciężko jak fajny facet słyszał o dziecku to nogi za pas hehe. Ale też trafiłam na cudownego faceta..
Bietka o ile dobrze pamiętam masz usg 22.11 ja też:) z tym że ja genetyczne i bardzo boję się wyniku,ale dobrze że mój lekarz będzie mi je robił:)
Jak są nowe staraczki to witam i życzę powodzenia i wszystkie Was pozdrawiam:)

Jutro zaczynam 11 tydzień:)

reklama
Dzień dobry wszystkim.

Po pierwsze przyłączam się do życzeń dla Bobo :)

Po drugie u mnie dzisiaj dzień spodziewanej @, wczorajsze plamienia ustąpiły calkowicie i do samego rana był spokój. Rano zmierzyłam temperaturkę, chociaż nie robilam tego w tym cyklu 37,0. Wiem, że jeśli się nie ma monitoringu stałego to trudno ustalić cokolwiek, ale troszkę wysoka mi się wydawała :)
Oczywiście durna zrobiłam dzisiaj kolejny test- po raz kolejny oczywiście jedna krecha. Już przestałam wierzyć.
Od rana byłam na badaniach okresowych więc wykorzystałam okazję. Pytam panią laborantkę jakie badania i kiedy powinnam zrobić. Powiedziałam też, że dzisiaj jest albo 1 (oby nie, ale chyba jednak tak) albo 33 dzien cyklu. A pani, że prolaktynę i progesteron powinnam zrobić, sprawdziła coś po czym powiedziała, że tak właśnie jest a jak przyjdę w poniedziałek (o matko dlaczego tak późno) po wyniki i @ nadal nie przyjdzie albo sie nie rozkręci to betę mi zrobi. :)
No więc dałam się ukłuć tylko raz (na szczęście, bo bardzo tego nie lubię) i teraz przyjdzie mi czekać. Pani też powiedziała, że jak test ciążowy wychodzi negatywny to ciąży na 99% nie ma, a jeśli pozytywny to ciąża jest na 50%, więc totalnie bez sensu.
No ale przynajmniej będę miała komplet wyników idąc do gina za poltora tygodnia, prawda?

dziewczyny co do opini naszych mam- one zawsze starają się jak najlepiej dla nas, ale czasem po prostu paraliżuje je strach i tak myślę było w Waszych przypadkach. :)
Głowa do góry- zobaczą, pokochają. :)

Ściskam i pędzę do toalety sprawdzic stan mojego podwozia :baffled:

Dzień dobry wszystkim.

Po pierwsze przyłączam się do życzeń dla Bobo :)

Po drugie u mnie dzisiaj dzień spodziewanej @, wczorajsze plamienia ustąpiły calkowicie i do samego rana był spokój. Rano zmierzyłam temperaturkę, chociaż nie robilam tego w tym cyklu 37,0. Wiem, że jeśli się nie ma monitoringu stałego to trudno ustalić cokolwiek, ale troszkę wysoka mi się wydawała :)
Oczywiście durna zrobiłam dzisiaj kolejny test- po raz kolejny oczywiście jedna krecha. Już przestałam wierzyć.
Od rana byłam na badaniach okresowych więc wykorzystałam okazję. Pytam panią laborantkę jakie badania i kiedy powinnam zrobić. Powiedziałam też, że dzisiaj jest albo 1 (oby nie, ale chyba jednak tak) albo 33 dzien cyklu. A pani, że prolaktynę i progesteron powinnam zrobić, sprawdziła coś po czym powiedziała, że tak właśnie jest a jak przyjdę w poniedziałek (o matko dlaczego tak późno) po wyniki i @ nadal nie przyjdzie albo sie nie rozkręci to betę mi zrobi. :)
No więc dałam się ukłuć tylko raz (na szczęście, bo bardzo tego nie lubię) i teraz przyjdzie mi czekać. Pani też powiedziała, że jak test ciążowy wychodzi negatywny to ciąży na 99% nie ma, a jeśli pozytywny to ciąża jest na 50%, więc totalnie bez sensu.
No ale przynajmniej będę miała komplet wyników idąc do gina za poltora tygodnia, prawda?

dziewczyny co do opini naszych mam- one zawsze starają się jak najlepiej dla nas, ale czasem po prostu paraliżuje je strach i tak myślę było w Waszych przypadkach. :)
Głowa do góry- zobaczą, pokochają. :)

Ściskam i pędzę do toalety sprawdzic stan mojego podwozia :baffled:

a ja myślę, że może jednak fasola :-) trzymam &&&&&&&&&&

u mnie dziś 36dc (wczoraj podałam że 34-błędnie) szok!!!
czasami mnie coś tam zakłuje ale to tak na parę sekund... cycochy bolą tak dziwnie po bokach i od spodu... i mam jakiś śluz-na papierze go widzę nie wiem jaki jest chyba jasno mleczny...
test chciałam jednak zrobić, ale mama mnie obudziła telefonem i z rozpędu nie złapałam siśków :-D jak to mówi mój mąż "sikałaś na patyk?" :D

zagubiona ja tez mam na FB ze ma jutro bobo urodziny ale jak weszłam na jej profil to wyszło ze DZIS wiec złożyłam zyczenia a Wy za mną sznurkiem, jak coś to bedą przed wczesne wazne ze są :-p:-D:-D:-D:-D

wiecie co??????????
Ja mam jedno dziecko a np moja mama tez nie jest za tym abym miała kolejne, tzn z aniołkiem przeżyła szok jak jej powiedzieliśmy ze jestem w ciązy potem juz sie cieszyła itd stało jak sie stało, jak zaszłam znów to słucham ze za szybko sie to stało dlatego znów poroniłam zebym dała sobie spokój bo ona sie przy mnie wykonczy, bo za kazdym razem widziała mnie w szpitalu skręcającą sie z bólu itd, wiec po drugim poronienie powiedziała aby dała święty spokój sobie bo tak nie może być,dlatego teraz nie mówilismy ze sie staramy znów , nawet nie wie ze teraz poleciało wszystko, po co mam mówić??? stało sie i juz, ale mnie tez boli fakt ze jak zajdę i jak bedzie dobrze bede może znów wysłuchiwać ze po co dziecko, ze Jaś jest jeszcze mały( kurcze ma juz 2 lata nie jest niemowlakiem) no ale cóż, z czasem sie przyzwyczai, choć tak naprawdę nie wiem jak bedzie, może po tym co przeszłam ucieszy sie od razu nie przezyje szoku :-D:-D:-D hehe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a tesciowa wie o wszystkim, wie ze sie staramy, ona sie cieszy sie tego strasznie i mnie to tak tez mobilizuje,
nasi rodzice kochane nie chcą nas ranić, oni napewno sie bedą cieszyć itd, ale po prostu sie martwią, jak to nasze mamy, nie chcą dla Nas źle ja to wiem ale tez muszą zrozumiec ze nie jestesmy nastolatkami , mamy juz swoje zycie, podejmujemy decyzje sami z męzami, partnerami itd wiadomo ze jest przykro jak sie słyszy takie słowa od bliskich ale to są nasze marzenia i trzeba je spełniać bo życie mamy tylko jedno, tak wiec uszy i głowa do góry i heja robić dzieci :-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-) bo dzieci i szklanek w domu nigdy za wiele :-p:-p hihi
agnes jestem , jestem, oczywiscie ze pomogę :-D
Viola dobrze ze sie odezwałaś, a ja odganiam od Ciebie te doły, dolinki i srinki a sio sio :-):-):-):-):-D:-D:-D hormonki buzują niestety, ohhhh ile ja bym dała aby mi tak buzowały :-D moja nadzieja w moim lekarzu na razie, jak mi on nie pomoże szukam dalej !!!!!!:tak::tak:
bietka kciuki za bete &&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
justynka obyś mi wywróżyła :)

właśnie wróciłam z toalety- brak czegokolwiek na papierze. nic a nic, ale póki co nie ma się czym cieszyć. cycuchy bolą jak szalone- mnie też po bokach, czasem na kilka sekund zaboli gdzieś w podbrzuchu czy okolo jajnika, ale ja nie wiem czy sobie nie wmawiam. :)
już nie wiem co myśleć- najlepiej sie jakoś od tego wszystkiego oderwać, ale jak?

Justynka zrob jutro test,trzymam &&&&&&&& !!!!! z calych sil ;-)
Karolina wiadomo,ze testy nie kazdej wychodza,w dniu @..wiec tez trzymam mocno &&&&&,aby to byla fasolka !!!;-)
Viola nie smutaj,ciesz sie z tego,ze jestes w ciazy..to piekny czas ;-)
Ania powodzenia u lekarza,trzymam &&&;-)
ide zrobic sobie kawe i zaraz do was wracam :-)

justynka coś myślę, że i u Ciebie jest fasolka :-p:-p:-p:-p:-p
ja myślę, że chyba nie... nie mam paranoji-nie mam objawów... cycki to mnie zawsze przed @ bolą, a @ dość nieregularna od zawsze (dochodziła do 36-37dc)

jakaś taka spokojna jestem nie jak ostatnio (paranoja-objawy zaawansowanej ciąży jeszcze przed@) :D

Ostatnia edycja:
reklama
__
confused.gif
Staraczki
confused.gif

...........justynka7177.............24............ ..02.11.....................1..............
.............Tymuniek............... 27............. 04.11......................3.............
.............karol_in-a.................28..............04.11........... ..........5..............
..............losiczka72................39........ ......13.11.....................4..............
.............Suonko87.................24.......... .....13.11....................4..............
.................lilian......................26... ...........14.11....................3.............
...............nosotros.................27........ .......17.11....................3.............
..............marysia77................34......... .......18.11....................2...............
................ilona24..................24....... .........26.11....................4...............
..............Karolekk..................30........ .......?????.....................1..............
...........agnieszka_dk.............23............ ....?????....................2.............
............piąteczka...................31....... ........?????.....................1..............
................MałaMi....................25..... ..........?????....................5?.............
.............ada6.1984................27.......... .......?????....................3?..............
..............Dzoana.a.................29......... ........?????....................3?..............
.............agnes2704...............29........... ......28.11....................4.............

.......Mamusia-Kasia........22........03.08.2011.......12......10 .05.12..........
..........ViolaPop...............35........26.08.2 011........9.......01.06.12..........
......zZagubiona..............21........21.08.2011 ........9.......03.06.12..........
......Bobofrutek...............27........03.09.201 1........8.......10.06.12..........
..tomek i justyna............24........17.10.2011.........5. . .......??????..........
.....ania-aneczka.............27........01.10.2011.........5 ......08.07.12..........
.......bietka84.................27.........02.10.2 011.........4.......04.07.2012......

teraz chyba juz jest wszystko ok w tabelce

Do góry