Witam kochane
Jestem ,żyję,czytam was i wszystko ok. Mam chyba tak jak zagubiona heh jakiegos doła,przez którego nie chciało się pisać.
No ale fajnie,że mobilizujecie
poztaram się nie zostawiać was na już tak długo
Bobbo zdrówka dla Ciebie i bejbika
Ilonka szukaj dobrego lekarza,moja koleżanka leczyła się 5 lat bo nie mogła zajść w ciążę, zmieniła lekarza na takiego,który specjalizuje się w trudnych przypadkach i dokładnie po półtora roku bawiła synka a po kolejnych 2 latach ma już drugiego synka,a traciła już wszystkie nadzieje...
Losiczka a Ty musisz jakoś męża przechytrzyć trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ania2403 Tobie już gratuluję bo gruba krecha to nic innego jak bejbik
Ja w dzień @ też miałam bardzo wyraźną krechę i nie robiłam już zadnej bety.
piąteczka faktycznie masz super teściową i wspaniałego męża, ja z pierwszego małżeństwa miałam tylko córkę a i tak było ciężko jak fajny facet słyszał o dziecku to nogi za pas hehe. Ale też trafiłam na cudownego faceta..
Bietka o ile dobrze pamiętam masz usg 22.11 ja też
z tym że ja genetyczne i bardzo boję się wyniku,ale dobrze że mój lekarz będzie mi je robił
Jak są nowe staraczki to witam i życzę powodzenia i wszystkie Was pozdrawiam
Jutro zaczynam 11 tydzień
Jestem ,żyję,czytam was i wszystko ok. Mam chyba tak jak zagubiona heh jakiegos doła,przez którego nie chciało się pisać.
No ale fajnie,że mobilizujecie
Bobbo zdrówka dla Ciebie i bejbika
Ilonka szukaj dobrego lekarza,moja koleżanka leczyła się 5 lat bo nie mogła zajść w ciążę, zmieniła lekarza na takiego,który specjalizuje się w trudnych przypadkach i dokładnie po półtora roku bawiła synka a po kolejnych 2 latach ma już drugiego synka,a traciła już wszystkie nadzieje...
Losiczka a Ty musisz jakoś męża przechytrzyć trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ania2403 Tobie już gratuluję bo gruba krecha to nic innego jak bejbik
piąteczka faktycznie masz super teściową i wspaniałego męża, ja z pierwszego małżeństwa miałam tylko córkę a i tak było ciężko jak fajny facet słyszał o dziecku to nogi za pas hehe. Ale też trafiłam na cudownego faceta..
Bietka o ile dobrze pamiętam masz usg 22.11 ja też
Jak są nowe staraczki to witam i życzę powodzenia i wszystkie Was pozdrawiam
Jutro zaczynam 11 tydzień