Witam kawkowo

Juz myślałam że mój dzień rozpocznie się dziś o 6, ale nie dałam sie tak łatwo, przetrzymałam potworka, zapchałam troszke mlekiem i zasnęła jeszcze na 1,5h, grzeczne to moje dziecko hehe ale i tak wstałam niewyspana, jakies przesilenie mnie dopadło bo chodzą ciągle niewyspana

już pomijam fakt ze taki urok młodej mamy...
Bodzinka spóżnione ale szczere życzonka dla Lolka:-) mojego ulubieńca!!! Buziaczki dla Niego!
cristal no to cieszę się że ciuszki się podobały:-) no i bluzka też hehe, ja ją miałam raz na sobie w swoje urodzinki hehe teraz w lipcu;-)
Ale mamy ładna jesień

my jeszcze trwamy dzięki temu w systemie letnim, czyli min 4 czy 5 godz. jestesmy na dworze (podzielnie na dwa spacerki)

Idę dziś do kosmetyczki na brwii (marza mi się permanentne żeby mieć spokój z henną) i nie wiem czy małej nie przekłuję uszu. Moja sis ostatnio swojej przebiła u tej babki i jest zadowolona
A Wy mamy dziewczynek - olcia, cwietka, agaj, thinka...zamierzacie przebić małym uszka?
Oglądalismy wczoraj z M druga część "Kac Vegas" jak ktoś widział pierwszą i sie podobała to polecam drugą - rewelacja

A jutro chyba pójde (dla odmiany ja) ze starszym na "Przygody Tintina" ponoć super bajka