Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzień ładny, czekam az młody wstanie i na spacer. A wy jakie macie plany??
Mój mąż jechał samochodem z ludźmi i wymijał faceta, który stał na poboczu tylko ze ten Pan nie popatrzył w lusterko, ruszył szybko i uderzył ich w bok, a ze oni jechali dość szybko to polecieli w rów i omal by się nie przewrócili samochodem na ogrodzenie :-( Dobrze, że kola dobrze złapały przyczepność i mąż dobry kierowca więc jakoś się wybronił ale może by jeszcze dachowali... nie wiem, nie byłam tam ale wiem że mało brakowało.
Facet ma zniszczony cały przód a mąż cały bok - od zderzaka przez przednie drzwi a skończywszy na tylnych, dobrze że to firmowy samochód...
to nie musi byc zbieg, jesli wczesniej budwil sie na jedzenie a teraz nie, to pewnie najada sie akurat na tyle ze spokojnie spi.Antylopka, u nas nie ma opcji przejedzenie - jak Franek już jeść nie chce, to nikt go nie zmusi, żeby buzię otworzył. Dlatego tym się nie martwię. Wcześniej pił mleko albo jadł kaszkę - nie widziałam różnicy w długości snu. Ale po kanapce i mleku śpi ładnie do rana. Aha, no i kolację je nie tuż przed spaniem, ale jakąś godzinę przed, minimum pół godziny.
Nie wiem, może to taki zbieg okoliczności z tymi kanapkami, może po prostu przyszedł jego czas. Nie wnikam - ważne, że śpi
![]()
dokladnie cristalCristal no proszę! To tylko u nas w Polsce możliwe jest, takie niedocenianie ludzia potem się słyszy Polka w USA coś tam dokonała, Polka w... gdzieś tam. Tylko Polki w Polsce niczego nie dokonują
![]()
niekoniecznie. Wikunia podlapala przed skonczeniem 2 lat na samodwielne chodzaenie (na ubikacje trzeba bylo podsadzic, ale na nocnik dawala rade sama) i w nocy budzila sie sucha. zachowalam pieluche na noc przez jakis czas, ale przed 2,5 juz nawet w nocy byla bez.Mamolka - wiem, że pewnie do dwóch lat (a nawet i później) pieluchy będą w użyciu (dlatego ciągle mi się w wielo opłaca inwestować ;-) ) ale nie chcę, żeby do 2 roku życia Ida siusiała w nie w dzień. Wpadki - ok, ale niech się uczy, że jak się zapomni i zrobi siku, to będzie mokro. Wydaje mi się, że parę lat temu dzieci szybciej wyrastały z pieluch ;-)
![]()