danao84
Fanka BB :)
Wika w ogóle. Chyba, że jakims cudem @ nie przyjdzie to wtedy gdyby to miał byc przynajmniej 35 dc. Nie mam ochoty przezywać znowu tego co ostatnio
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajcie sobotnio,
Qcz- Ty masz dobrze, ja w środę na wizycie dowiedziałam się od Pani doktor, że USG będę miała ok. 20 tyg.!!!!
to jest szkoła plywania dla dzieci poczawszy od 4 miesięcznych szkrabów. Antek zaczał chodzić jak miał 5 mscy. Zima się nie martw, wystarczy się dobrze zorganizować.martolinka - chodzisz na jakies konkretne zajęcia na basenie czy tylko masz wykupione godziny ? ... ja się zastanawiam nad jakąś szkółką pływacką dla Matiego, ale odstrasza mnie pogoda zimą i nie wiem czy by dużo kasy nie przepadło eeeeeh
Qcz- nie, pierwszy scan jest w 20 tyg., chyba, ze jest ciąża zagrożona lub sa inne wskazania, to wtedy wcześniej ok. 8-10 tydz., ale to rzadko. I nie mam gdzie tu iść prywatnie...
Ja pierwsze USG na NHS mam miec 28 listopada tj w 10tc i od razu pierwsze spotkanie z polozna i wszystkie badania. Co region UK to inaczej widze. No ale to nie bedzie moje pierwsze USG bo 14listopada mam w klinice gdzie mielismy IN VITRO - a to juz tylko tydzien:-):-):-)