reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
A ja nie znam żadnej Laury i o tym imieniu wcale nie myślałam. Ale ostatnio usłyszałam jak mój 5-letni sąsiad wołał swoją koleżankę i to imię wydało mi się tak cudowne i delikatne i wzięłam je pod uwagę.
zafasolkujęodzaraz
hehe zafasolkuje ja znam jedna Laure tak naprawde i wiele dobrego o niej powiedziec nie moge![]()
hahahahaha toś mi imię:-) zareklamowała
malami2010
Czesc staraczki i te wystarane.
Dawno tu nie byłam , chciałam jakos wyluzowac nie myslec o staraniach.
U Nas minął już rok, i kolejny miesiac sie nie udało.Mam ogromnego doła, nie mam juz naprawdę sił. Postanowiłam porobic badania.Doradźcie mi od czego zacząć, co mogę zrobić we własnym zakresie bez wizyty u gina, chce w miare zminimalizowac koszty.ewntualnie w razie złych wyników isc do gina.
Ogólne cykle mam regularne , żadnych plamien przed @, wszytsko wygląda idealnie , ale nie jest
.Dzisiaj to naprawde złapałam takiego doła, że nie moge przestac mysleć.
Dawno tu nie byłam , chciałam jakos wyluzowac nie myslec o staraniach.
U Nas minął już rok, i kolejny miesiac sie nie udało.Mam ogromnego doła, nie mam juz naprawdę sił. Postanowiłam porobic badania.Doradźcie mi od czego zacząć, co mogę zrobić we własnym zakresie bez wizyty u gina, chce w miare zminimalizowac koszty.ewntualnie w razie złych wyników isc do gina.
Ogólne cykle mam regularne , żadnych plamien przed @, wszytsko wygląda idealnie , ale nie jest
zafasolkujęodzaraz
malami2010 prolaktyna 3-5 dc i progesteron chyba 22 dc to podstawa. Można zrobić hormony tarczycy. Kurcze rok się starasz i jeszcze nie robiłaś żadnych badań? Podziwiam. Mi jeden cykl nie poszedł i już zaraz zrobiłam prolaktynę i progesteron. No i ja u gina byłam w 12 dniu cyklu, wtedy sprawdził czy są pęcherzyki i zaraz w 16 wtedy sprawdził czy pękają. W kolejnym cyklu zaczęłam starania.
Ostatnia edycja:
malami2010
malami2010 prolaktyna 3-5 dc i progesteron chyba 22 dc to podstawa. Można zrobić hormony tarczycy. Kurcze rok się starasz i jeszcze nie robiłaś żadnych badań? Podziwiam. Mi jeden cykl nie poszedł i już zaraz zrobiłam prolaktynę i progesteron.
Nie no bez przesady żeby po jednej próbie biec na badania.U gina ogólnie byłam, leczyła przez pół roku grzybice.Teraz juz jest ok
zafasolkujęodzaraz
A mi męskie podoba się Kornel, Kajetan i Konrad. Konrad zajęty przez koleżankę. Kajetan nie przejdzie u męża i zostaje Kornel :-)
reklama
She123
malami masz racje ... moj gin tez mowil ze nie ma co na poczatku sie nakrecac
A skoro kochana mialas pol roku grzybice leczona to tez nie wpisuj sobie tego w miesiace staran bo wiadomo ze wtedy czlowiek ograniza przytulanki bo na lekach czesto 
I tez jestem zdania ze najpierw badac partnera
Moj gin mowi ze syzbciej i taniej
A pozniej u nas szukac przyczyny
Ja mialam monitorowany cykl zeby sprawdzic czy owulacja nastepuje i czy ladnie peka wsyztsko 
I tez jestem zdania ze najpierw badac partnera
Podziel się: