reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Co do imion u mnie na 100% będzie Violeta albo Bartek.

malami, stosujesz testy owulacyjne? Jesteś pewna swoich dni płodnych czy patrzysz na "oko" ? Też myślałam, że dobrze to robię, ale nie potwierdzałam tego. I tak wyszło, że kochaliśmy się w dni niepłodne :zawstydzona/y: Rafał mi afrodytę kupił i się udało.

Ostatnia edycja:
reklama
Nie no bez przesady żeby po jednej próbie biec na badania.U gina ogólnie byłam, leczyła przez pół roku grzybice.Teraz juz jest ok :)Cytologie miałam ok,usg dopochwowe tez ok.Planuje najpierw wysłac męza na badanie, bo u faceta to prościej a potem ja.
łe no jak tak to inna rozmowa.Wyślij małża na badania, a sama sobie zrób ten progesteron i prolaktynke, groszowe sprawy, a przynajmniej będziesz mniej więcej wiedziała na czym stoisz. I nie stracisz kolejnego cyklu.

Może teraz z wami popiszę cosik. Internet chyba bardziej skory do współpracy. w międzyczasie ugotowałam obiad na jutro częściowo i uszykowałam obiadek mężusiowi do pracy to szwagier teraz zabierze.

Laura jak tam się czujecie? :)

Haha no śmiesznie brzmi a my z Laurą mamy dokładnie ten sam tydzień i dzień ciąży :) Twoje dziecko tyż wzrostowe strasznie jest :D She a mogę cię pomidorową poczęstować na chwilę obecną, i będę robić pieczone ćwiartki ziemniaków w oleju z sosem czosnkowym, no i oczywiście tradycyjnie ogór też musi być ;) Jednak internet nie taki skory do współpracy :/

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny :*

Rosną te wasze maluszki i potem z tych 5 cm zrobi się 58 cm :-D
Rasta kochanie ~~~~~~~~~ chociaż moje mogą już nie działać :/
Madziulku głowa do góry, poczekaj jeszcze trochę o powtórz test.

Ja byłam dziś zdjąć szwy, myślałam, że będzie gorzej, a to raz dwa i nawet nie bolało :-)
Odwiedziłam koleżankę z sali, na której leżałam, to jej małą uspokajałam bo się rozpłakała a ta biedna się męczyła. Tatuś na czas gdy byłam w szpitalu został sam z synkiem i przeszedł wzorowo test, przewinął, przebrał bo się mały posiusiał po sobie XD, nakarmił, zajął do mojego powrotu :-D
Normalnie rodzinna sielanka.
Zaraz wróci z urzędu bo chciał małego zarejestrować, ale głupi babsztyl powiedział, że mamy być we dwoje, no ja nie wiem z kim dziecko miałabym zostawić o_O to już nie pomyślała...Niektóre dziewczyny z październikówek pisały, że mężowie/partnerzy spokojnie sami rejestrowali dzieciaki...ehh...
Dobrze, że sąsiadka nam jutro pomoże.

Do góry