reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

to będzie 3 cykl, a powiedzcie temp powinnam mierzyć od pierwszego dnia @?muszę zakupić dokładny termometr. Mogła by przyjść @ już, a tak człowiek czeka w napięciu, chcociaz powiem Wam, że chyba sie ten cykl wydłuży:blink:
magda też czekasz na @?

Tak czekam na @, ale u mnie dopiero 3 dpo :-) więc u mnie będzie ponad 50 dniowy cykl :-)

Jeżeli u Ciebie @ przychodzi popołudniu to możesz z rańca sobie zmierzyć temp :-) ja np. rano mierzę temp, badam z rańca paluchem szyjkę jak widzę zabarwiony śluz to wiem,że @ nadejdzie :-) później w trakcie @ nie mierze już, bo ja się korkuje na noc, jak mam już plamienie to mierzę :-)

To czy będziesz mierzyć w dniach @ to zależy od tego jak długie masz cykle, jeżeli powyżej 30 dni to możesz sobie darować, bo nie ma sensu "tam" się jeszcze babrać jak masz krótsze to mogą Ci się płodne zacząć w dniach @ :-)

reklama
Używałam, używałam :tak: jak coś z tego będę to będę w szoku, najgorsza jest ta niepewność, żałuje teraz, że nie zapisywałam wszystkiego dokładnie, muszę prześledzić swoje wcześniejsze posty, bo pisałam Wam o wszystkich zmianach w organizmie, ale...kierując się pozytywnym testem owu to powinnam testować dopiero 11, a dzisiaj po prostu mija mi 34 dc taką miałam długość ostatniego cyklu
Jak pytałam babki w aptece to zrobiła dziwne oczy jak zapytałam o termometr owulacyjny, muszę zmienić aptekę he he

Madziu mierzyłam temp przed testowaniem 37,1 i śluz nadal biały

Witam sie z rana :)

hehe Ael 4 z minutami a ty juz na forum :D Wiktorek nie daje spać rodzicom ?

Jejjj a ja sie tak stresuje przed tym ginem :( Juz tyle mialam hec z tym @ moim :( A tu mozliwe ze znow jakies leki dostane jelsi to zwyczajne przesuniecie cyklu :( Tak bym chciala zeby sie juz udalo :(

She nie martw się, musi być dobrze, ja mocno w to wierze, że każdej z Nas się uda, mamy dowody w postaci naszych mamusiek:tak:
Madzia myślisz, że cykl będzie 50 dniowy u Ciebie?masakra, mój 34 dniowy-wydaje się taki głuuuugi a co dopiero u Ciebie

Używałam, używałam :tak: jak coś z tego będę to będę w szoku, najgorsza jest ta niepewność, żałuje teraz, że nie zapisywałam wszystkiego dokładnie, muszę prześledzić swoje wcześniejsze posty, bo pisałam Wam o wszystkich zmianach w organizmie, ale...kierując się pozytywnym testem owu to powinnam testować dopiero 11, a dzisiaj po prostu mija mi 34 dc taką miałam długość ostatniego cyklu
Jak pytałam babki w aptece to zrobiła dziwne oczy jak zapytałam o termometr owulacyjny, muszę zmienić aptekę he he

Madziu mierzyłam temp przed testowaniem 37,1 i śluz nadal biały

U mnie z termometrem było tak samo, zamówiłam na allegro :-)
a tempkę masz wysoką, ale to dobrze :-))

She nie martw się, musi być dobrze, ja mocno w to wierze, że każdej z Nas się uda, mamy dowody w postaci naszych mamusiek:tak:
Madzia myślisz, że cykl będzie 50 dniowy u Ciebie?masakra, mój 34 dniowy-wydaje się taki głuuuugi a co dopiero u Ciebie

No ja mam dopiero 3 dzień po owu, czyli jeszcze 11 do @ :-)

Miq wiem :( Tylko u mnei to juz tak dlugo trwa :( A ostatnio ze wsyztskim pod gorke :( ehhh

Dzień dobry :]

She ja czekam na wiadomości koniecznie :)

Miq dopóki @ nie ma to nic straconego cosik o tym wiem ;)

Znów coś miałam i zapomniałam :/

Haha patrzę na ten podpis pod suwaczkiem i moje dziecko urosło od wczoraj o 1 cm :-D i nawet płodem je nazwali ;) 13 tydzień już :)

Ostatnia edycja:
reklama
doberek ja w pracy ;-) szef niedlugo przyjdzie wiec niebede z wami ;-( bede pozniej po pracy albo jak wyjdzie nic mi sie niechce miałam straszny sennnnnn
sniło mi sie ze krwawiłam i nie czułam Amelki i panika i do szpitala jechałam i sie obudziłam i co pierwsze do toalety sprawdzic... :szok: byłam cała mokra jkak sie przebudziłam...

mig ja wczesniej kolo 30 dni a w cyklu co sie udało przeduzył sie do 40 dni ;-) wiec jest nadzieja na ciebie i fasolke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ael niema za co ;-) ja dzieki tobie duzo widze bo mam wiecej postow na stronie ;-)
boze wspołczuje ze o 6 juz nie spisz ja o 3 sie obudziła i o 7 i do pracy szła ;-)
jutro nareszcie popoludniówka a w czwartek tylko do 14 i laba prawdopodobnie do poniedziałku ;-)

neciuszka gratul;uje bo ty juz w 2 trymestrze?? ;-)

fifka gratuluje 100dniówki ;-)ja mam za 5 dni ;-)

she &&&&&&&&&&&&&&&I~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ berdzie dobrze nie stresuj sie :*

Do góry