reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam elitę BB :-)

Ajas - życzę szybkiego zbicia prolaktyny ;)))

Kocurek - na tak wczesną kawę to ja się nie piszę, mimo wielkiej sympatii do Cię :confused::-D
A czyczki, jak widzisz wywaliło jak kopiec Kościuszki :baffled: mam problem z nakryciem wierzchnim górnym :-))))))))
Aaa...i kto tu mówi o wyglądzie :cool2: ta co usta ma niczym Angelina Jolie :-p:-):-):-))))))

Libby - to wysyłam ! I dziękuję za pipę :-)))))))))))))))))))

Wiola - zdrówka, zdrówka, zdrówka !!!!!!!!!!!!

Olivka - współczuję bardzo :(

reklama
hej

wkoncu sie zebralam zeby cois napisac
nocka do d**y, ledwo oddycham...

carola : wyrazy wspolczucia...

marcys : jak usg??? znacie plec ?????????

rurka : théo spedzil bardzo spokojny dzien w domu hehe ;) wymyslylismy lekcje muzyki, poldek théo i cala szajka malpek misiow i innych grala na fletach, gzrechotkach, fortepianie bebenkach i innych. A pozniej théo byl chory wiec byla wizyta u lekarza poldusia ktory go osluchal i wyleczyl ;)

made : sliczne fotki lansiaro ty !!! :)

mary : jeszcze nie zdecydowalam i na pewno nie zdecyduje przed samym koncem listopada... chcce na spokojnie wszystko przemyslec, npo i przede wszystkim juz na koncowce sprawdzic wage dziecka, diametr glowy itp
narazie ZEEEEEEEEEEEEENNNNNNN :)
w kazdym razie licze na ciebie co do relacji na temat przebiegu operacji i powrotu do formy :)))

nic mi sie nie chce, mega zmul, nieprzespana prawie nocka i do tego pogoda deszczowa, niskie cisnienie... wykopyrtne dzis...:no:

Jos to bardzo udany dzień miał:D już dużo nie zostało do końca, to może wtedy samopoczucie Ci się poprawi...

Made gdzie się dzisiaj lansujesz??

Lece laseczki, wpadnę później :)

Ajas to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za to zeby szybko sie udalo zaciazyc !! :)))

Jos hej :) ja tez ledwo zywa , a trzeba na zakupy jechac :/ do tego znowu pada wsciec sie idzie !!

Rureczka dzieki :)

Made hej :) a mi o dziwo prawie cycki nie urosly , a mleka mam ful ... szkoda kurcze myslalam , ze chociaz raz w zyciu naciesze sie duzymi :-D

Witam śmietankę towarzyską :-D

Zapraszam wszystkie chętne Panie na kawusię w przemiłym towarzystwie Matek Polek, Matek Karmiących, Przyszłych Matek, i wszystkich innych Matek :-p:rofl2::-D

Boogie wyspana ma humor od rana :rofl2:

Kocie z nieukrywaną zazdrością czytam Twoje posty z kilku ostatnich dni, bo ja po takim maratonie była bym nieprzytomna, ale wiem, że nie brakuje Ci ostatnio wrażeń i myślę, że to chyba, to Cię tak nakręca :tak: chyba, że masz jakieś środki dopingujące :-p:-D

Made eeee tam kopiec Kościuszki :-p piękne kobiece atuty :tak: zresztą jeśli ty masz kopiec Kościuszki, to ja mam niby Kilimandżaro??? :szok::-p:-D

Wiolka zdrówka dla Was Robaczki :tak:

LIBBY chcę podziękować Ci za wczorajszy post, o "babci" to można ku pokrzepieniu serc wytłuścić :tak: u mnie był ten sam problem z ubieraniem :angry:

rureczka - ja jestem tradycjonalistka :-) Lans osiedlowy to podstawa popularności :)))))))))))))))))

Asionek - hahhaaa ja zawsze miałam B i chciałabym żeby do mnie wróciły :-) równie jędrne

Ostatnia edycja:
Hej,
butów wczoraj nie kupiłam:-:)baffled: były nie te rozmiary, a męskich wcale nie było:crazy:
Karolina przykro mi z powodu śmierci :-(

Wiecie jaka u nas jest mgła:szok: wczoraj jechaliśmy nie szybciej niż 40, bo normalnie mleko na drodze było, masakra!!!!

Libby, kupiłaś ta deskę??

just - ale ja zawsze miałam B, i tak się z nimi jakoś zżyłam :zawstydzona/y: no wiesz o co mi chodzi :-)))))
I mała prośba - czy mogłabyś już mnie usunąć? :blink:

Zizi - szkoda tych butów :( ale może jeszcze coś trafisz równie atrakcyjnego ;-)
Na południu mgieł brak ;)) właściwie wszystkiego brak :-D))))

Witam się póki mam neta!

Asionek - jeju, szkoda mi Twojego robaczka... Mam nadzieje, że jakoś mu to przejdzie szybciutko... A używasz jakichś kropelek? Pisałaś, ale mi umknęło. No i oby Ci te plamki zniknęły.

Jos - na pewno zdam relację! A Ty jeśli masz jakiekolwiek obawy co do ew. konsekwencji porodu SN, które Ci mogą potem zostać na lata, to bierz CC. Ja też się długo zastanawiałam i stwierdziłam, ze chyba nie dałabym rady sama ze sobą, gdybym tylko dlatego, ze chciałam rodzić SN, musiała np. nosić pieluchy do końca życia lub zmagać się z innymi problemami!!! :no::no::no: Trzymam kciuki za decyzję!
;-);-)

Just - super, ze nocka przespana!

Wszystkim życzę miłego dnia! Ja nawet wyspana, dzis udało się do 11! :szok: Ale jakaś taka przymulona jestem, więc zmykam leżec i lenić się. Buziaki!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry