reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ja miałam 7 komórek w tym 5 się zapłodniło.
I póki miałam ich 7 ustalone było, że transfer będzie w 5 dniu. Ale jak się zrobiło 5, a następnie 3 zarodki się podzieliły to transfer został przesunięty na trzeci dzień. I własnie lekarz powiedział, że to dlatego, że zrobiło się ich mało i nie ma co ryzykowac i czekac dłużej przy tej ilości.

reklama
Acha, chciałam się przyznać, że mimo wszystko zdecydowałam się na podejście z jednym cyklem odstępu i właśnie jestem w trakcie stymulacji:zawstydzona/y:.
Skonsultowałam się jeszcze z dwoma lekarzami i zrobiłam dodatkowy monitoring i progesteron.
A może wbrew wszystkiemu teraz własnie się uda. Jakoś tak czułam, że muszę iść za ciosem.

sham ja nic na to nie poradzę , lekarz mi powiedział ze po to są do 5 doby, bo jakby miały przestać się rozwijać to czy w laboratorium czy we mnie to i tak przestaną. Powiedział mi że jest wieksze prawdopodobieństwo zagdnieżdżenia się zarodka. nic na to nie poradzę , powiedział że mi nie da w 3 dobie i koniec. Jak mi to dojeb..... to zmieniam klinikę.

lindii77 w 5 to blastocyty to chyba lepiej nie ? kiedy trnasfer? ja jutro mam punkcje ,ej mma taki sluz bialy to ok tak ma byc sama nie wiem ?

reklama
cześć dziewczyny,
mam pytanie czy ,któraś z Was słyszała o klinice INVICTA? w Wawie jest i Gdańsku.....ja po raz pierwszy jeśli,któraś ma jakieś informacje o tej klinice kliknijcie parę słów o niej :-)
pozdrawiam nowe forumowiczki i stałe bywalczynie ;-)

Do góry