Meg ja negocjowałam z hiv i żółtaczkami, usg piersi było ważne rok, tak samo cytologia. Ale na bank nie darują Wam badania nasienia i posiewu nasienia (one są ważne chyba tylko 2 miesiące), w novum chlamydia jest ważna rok, na pewno będziesz musiała zrobić posiew z kanału szyjki i pewnie czystość pochwy (chociaż ja tego drugiego nie miałam, może dlatego że posiew był idealny). Z hormonów powinnaś zrobić prolaktynę. Pamiętaj, że byłaś już stymulowana i organizm mógł zareagować zmianami w dotychczasowych poziomach hormonów. A jak prolaktynka za wysoka to nici ze starań (co do zasady bynajmniej). A z toksoplazmozą to mnie zaskoczyłaś, bo myślałam, że jak ma się przeciwciała po przebytej chorobie to już się nie ma czym martwić. Ja dużo w dzieciństwie obcowałam z podwórkowymi kocurkami, więc noszę w sobie ślad kocich przyjaźni :-) Ja na bieżąco monitoruję sobie jeszcze hormony tarczycowe, bo jakieś dwa lata temu dowiedziałam się o problemach z tarczycą. A jeszcze rok przed tym wszystko było ok.
Powodzenia, trzymaj się cieplutko.