reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

Zaliczyłam wpadkę stulecia :zawstydzona/y: właśnie wróciłam z tesco, puściłam pawia na środku alejki :zawstydzona/y:malo tego zesikałam się przy tym w gacie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: buuuuu jak jakkiś lump normalnie :-:)-:)-(

Kilolek bo to fajnie poczuc sie doswiadczona i postraszyc pierworodki ;-)
haha

tak sobie przypomniałam, zę z porodu to ja najgorzej wspominam badanie, to duzo bardziej boli niz skurcze

Mąż mnie tu gnębi żebym Wam linka podrzuciła - historia chorego Kubusia. Znajomy, znajomego itd mąz się wzruszył, sumienie go ruszyło i bardzo prosi chociaz o przeczytanie
Kubuś Pobłocki
mam nadzieję, ze nie przeszkadza Wam, ze to tu wklejam

reklama
cześć dziewczyny! Ponieważ to ja rozpętałam tą burzę o "zamkniętym" mówiąc, że nie czuję się tam bezpieczna- czuję się również w obowiązku wycofania się , dlatego również ja kasuję swoją obecność. Być może kiedyś ktoś poczuje do mnie zaufanie i zaprosi mnie do "zamkniętej", którą stworzymy na jakiś zasadach. :-(

kikolek wybacz, ale posmarkałam się ze śmiechu... mi się kiedyś zdarzyło puścić głośnego bąka w sklepie:O niechcący, nie wiem, jak to się stało.. straszne wzdęcia wtedy miałam:D na szczęście nikogo obok nie było:D

kikolek współczuję takich atrakcji ale tak jak napisała czarnula za jakiś czas będziesz wspominać to ze śmiechem:)

ja popijam właśnie picolo z moim S, był w sklepie i stwierdził, że trzeba dzidzię opić;-)

widzę, że mało jest takich nocnych marków jak ja;) śpijcie słodko majóweczki i kolorowych snów :-)

Zaliczyłam wpadkę stulecia :zawstydzona/y: właśnie wróciłam z tesco, puściłam pawia na środku alejki :zawstydzona/y:malo tego zesikałam się przy tym w gacie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: buuuuu jak jakkiś lump normalnie :-:)-:)-(

haha

tak sobie przypomniałam, zę z porodu to ja najgorzej wspominam badanie, to duzo bardziej boli niz skurcze

Mąż mnie tu gnębi żebym Wam linka podrzuciła - historia chorego Kubusia. Znajomy, znajomego itd mąz się wzruszył, sumienie go ruszyło i bardzo prosi chociaz o przeczytanie
Kubuś Pobłocki
mam nadzieję, ze nie przeszkadza Wam, ze to tu wklejam
kilolek kochana zdarza się .
Jaa kiedyś rzygałam prosto z jadącej taksówki.Facet zdąrzył przychamować ,a ja otworzyłam drzwi jazda przed siebie . :sorry2::crazy::baffled::-D:-D:-D
Widok zdziwionych ludzi był bezcenny :-D:-D

kikolek wybacz, ale posmarkałam się ze śmiechu... mi się kiedyś zdarzyło puścić głośnego bąka w sklepie:O niechcący, nie wiem, jak to się stało.. straszne wzdęcia wtedy miałam:D na szczęście nikogo obok nie było:D
:-D:-D:-D:-D

kikolek współczuję takich atrakcji ale tak jak napisała czarnula za jakiś czas będziesz wspominać to ze śmiechem:)

ja popijam właśnie picolo z moim S, był w sklepie i stwierdził, że trzeba dzidzię opić;-)

widzę, że mało jest takich nocnych marków jak ja;) śpijcie słodko majóweczki i kolorowych snów :-)
Jestem jeszcze ja ,ale idę z psami na spacer i też już do łóżka się szykuję.:tak:
dobranoc

Witam porannie.Jak dla mnie za porannie,bo bym pospala,ale wc mnie wzywalo,nie mowiac ze maz narobil rabanu wychodzac do pracy :-p
Kilolek kiedys wstyd minie i z usmiechem to wspomnisz,jak pisala Czarnula.Nie martw sie Kochana.p.s. Jak z cisnieniem?

Do napisania pozniej Kochane,milego dnia!

reklama
Do góry