reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Powróciłam. Kupiłam sobie olejek i balsam przeciw rozstępom dla kobiet w ciąży. Obadamy te cuda... chociaż podobno jak ktoś ma mieć to i tak żadne specyfiki nie pomogą. Moja kuzynka przytyła w ciąży 24 kg i ani jednego nie miała, a koleżanka chyba z 10 i cały brzuch w kreskach...

Asionku jak brzuszek Małego? Lepiej troszkę?

ja smarowalam Mustela i pozniej jeszcze olejkiem na koncowce i nic nie wyszlo :) ale u mnie w rdzoinie nikt nie ma rozstepow wiec moze tez genetyka ?
a brzuszek (odpukac !! ) lepiej :)

Dobra piszę ostatni raz i mam nadzieję ,że tym razem mi się nie skasuje.
A więc po wizycie wiem ,że moje maleństwo ma antenkę ,ale i dowiedziałam się ,że mam za mało wód płodowych ,a więc leże sobie na patologi ciąży. Postaram się jeszcze później coś napisać z tym ,że internet mi cały czas się rozłącza więc co najwyżej dam mężowi kartkę i on napiszę z domu co i jak ;-)

gratki synka !!! :)
kurcze i ile masz lezec ?? oby te wody jakos sie unormowaly i zebys szybko do domu wrocila !

reklama
Zizi mi też każdy mówi, żeby rozszczelniać okna - ale wtedy jest masakrycznie zimno i wieje... Kurcze...

Marcepanek obyś szybko do domku mogła wrócić!

Asionku a Ty o której chodzisz spać??? Długo będziesz w PL???

Rureczka obfite smarowanie oliwką na pewno nie zaszkodzi :-) Wystarczy najtańsza oliwka - ja po dwóch ciążach też nie mam rozstępów :-)

Marcepanek gratulacje synusia i && za szybki powrót do domu!

Asionek, Lil właśnie dużo słyszałam i czytałam o tej Mustelli i chyba też się skuszę dodatkowo... a oliwkę mam to będę smarować na zmianę! Chyba nie jest za wcześnie?

Rurka ja też używałam Musteli i oliwki:) Na zmianę,czasami 2xdziennie Mustela i raz lub dwa oliwka.
Im wczesniej tym lepiej.:)

jestem
zapisalam sie na egzamin, teraz zostala najgorsza czesc -zdac.

mialam wam poodpisywac ale nie pamietam co komu. Iwa spi wiec ide sie do niej przytulic bo potem mamy miec gosci

Cześć dziewoje:happy:
Na razie przywitam się z Wami, a doczytam i napiszę coś wieczorem, bo jakiś zakręcony mam dzień po niedospanej nocy...

Dzień dobry :))

My już po spacerku, było cudownie, uwielbiam taką jesień :)) Borysek jeszcze dogorywa w wózku, a Maniek wirtuoz wyżywa się na pianinku :confused:

jos - oj Kochana, nie zazdroszczę Ci tej końcówki :/ ja też już się nie mogłam końca doczekać, ale jeszcze chwila ;) Dasz radę :tak:
A lanserka jak zwykle udana hahhaaaa :-D z tyłu liceum z przodu muzeum :rofl2:

Wiola - super, że wszystko w porządku u maluszka ;)) Jeszcze tylko żebyś z Iwonką wyzdrowiała szybko to będzie git :)))
Czy Ty robiłaś już genetyczne ? Bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć :baffled:

Olivka - och, Ty to masz z tą mamuśką siedem nieszczęść :/ Współczuję Ci bardzo. Co do Oliwii, to tylko czas i pokłady spokoju, czego Wam życzę :)

Kocurek ! Mam nadzieję, że Ty już u neurologa siedzisz. :)

Marcepanek - Gratuluję antenki :-D I odzywaj się częściej

rureczka - kicia prześliczna......mrau :-) też taką chcę !!!!!!!

A gdzie mój Żuczek ? :confused: just ???

No a teraz zasłużona kawa :))))))))

lil - no w porównaniu z tym co było to mam suchutkie :tak: ale jeśli masz wilgoć w ścianach albo suszysz pranie w mieszkaniu to lepszy jest elektryk :tak:

libby - nie byliśmy za to w środę do logopedy :tak:

paulina - nie czytałam ani jednej dobrej opinii o tej firmie i tych pochłaniaczach :no: Dlatego zdecydowaliśmy się na droższy ale pewniejszy osuszacz - szczególnie że my alergicy i suszymy w pokoju pranie więc w tym względzie na zdrowiu nie oszczędzamy :tak:

Jezu o 11 wyszłam na spacer i dopiero wróciłam już z Karolą, pozmywałam gary, odkurzyłam mieszkanie i zabieram się za gary bo obiad trzeba szybko dać Emilce, mnie i zrobić desery bo ok 16 do Karoli przychodzi amant :rofl2: A zasadniczo jego mama do mnie ze swoimi dzieciaczkami :tak:
Spadam bo Emi już coś marudzić zaczyna :tak:

reklama
helolll

marcepanek : gratki synusia - dobre mialam przeczucie hihi :)
no i oczywiscie masa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zebys szybko wrocila do domu i wszystko bylo OK :)

rurka : ladny kocurek :)

made : hehe dobry tekst z tym muzeum :) i liceum :)

asionek : ja teraz tez juz prawie rok w Pl nie bylam ( styknie w polowie stycznia) a wczesniej tez doslownie co chwile, jak tylko studenckie wakacje sie trafily albo...sama je sobie zrobilam :) srednio co 2 GORA 3 m-ce ;)

lil : nie przerazaj mnie... powoli mysle o organizacji ale jest narazie BEZPLAN.... nie wiem jak dam rade z dwojka, ale jakos bedzie trzeba :)

sol : milego popoludnia

a u nas wyszlo slonko!!!!! szok! mam wrazenie ze wrzesien normalnie, lukne z ciekawosci w net tylko jaka temperatura hehe
edit : 16 stopnie :) jejejejeje :)))))))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry