reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

witam kochane z rana już do was wracam
pogoda dziś tragiczna teraz jest -1 i mgła!
prawie podwójna trzymam kciuki za was ;-)ale wam sie złożyło że chłopcy będą z jednego rocznika:-)
gosiek spóźnione życzenia urodzinowe dla synka sto lat

mały rysuje ja kawke zrobiłam sobie
miałam na dziś plany ale przez tą pogode wszystkiego mi sie odechciewa

reklama
aguska2017 co sie takiemu maluchowi dziwić ja sama jakaś naładowana chodzę..wczoraj cały dzień w domu przesiedziałam dzisiaj pewnie też:baffled:
listopad to taki miesiąc nie wiadomo jaki mógłby już śnieg spaść :tak:

Hej.
Gosiek witaj, i jesli mozesz to eddytuj posty, nie dwaj ich jeden pod drugim :-)
To masz synka w wieku mojej córy, tez zerówkowa panna.

Hania wczoraj goraczke miala, kasłała, i nie puscilam jej do szkoly:-( ehhh.... mam nadzieje ze uda mi sie szybko ja wyleczyc....

reklama
a ja sobie wykupilam net w komórce 9zl za miesiac zaplacilam wiec teraz siedze w pracy mala spi a ja sobie do Was z kom pisze tylko obrazki musialam wylaczyc bo za duzo miejsca zajmowaly i forum dziwnie w kom wyglada na maks uproszczone ale i tak sie ciesze ze moge do was pisac* ja kupilam wczoraj malej do smarowania masc pulmex baby i jest o niebo lepiej z jej kaszlem ale dzisiaj pogoda ciemno dzis prawie jak w nocy portfel pusty po wekendzie a zakupy trzeba zrobic eh liza zdrowka zycze dla hani

Do góry