reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

reklama
to i ja się dołączę 26 stycznia będzie nasza 5 rocznica ślubu jak ten czas leci...u nas bylo ciężko uuuu...na początku tragedia dosłownie non stop kłótnie ciche dni ale teraz juz jest o wiele wiele lepiej fakt faktem mało się widzimy bo mąż za granicą siedzi ale żeby się pokłócić to chwila...

mamy 5-letniego syna ooojej o dziecku zapomniałam wspomnieć;-)
ja od wczoraj więc powoli szperam uczę się co i jak tu się obsługuje:-)

martusia- to sie nam poszczescilo :))), RJ urodzil sie 29 stycznia, wiec nim roczek skonczy braciszka powita, Marc sie najprawdopodobniej urodzi w tym roku, wiec beda z jednego roku i poslemy ich razem do szkoly, moj malz marzyl o blizniakach, wiec bedzie mial prawie blizniaki... wiesz jakiego szoku doznalam jak sie dowiedzialam o ciazy, my wiedzielismy, ze moze cos byc, ze lakatcja nie chroni i wogole, ale pare razy sie zapomnielismy i ja podejrzewam tak skrycie kiedy zapomnielismy sie tak, ze to zaowocowalo :)), jak poszla do lekarza to bylam przekonan, ze chora jestem albo ze moje problemy ze zdrowiem sie pogorszyly, aon do mnie, ze moja choroba potrwa 9 miesiecy,a ja do niego ze jaja sobie ze mnie robi :)))), aon w smiech i mowi, ze w zadnym wypadku :), po drodze do domu kupialam test ciazowy, musialam go zrobic tak czulam, oczywiscie dwie kreski, powiedzialam malzowi, z emusimy pogadac, dalam mu test i zaczelam plakac, a on w szoku, ale zaczal sie cieszyc,a ja do niego ze jest glupi i ze ogier rozplodowy z niego :)))), w szoku bylam totalnym i w strachu po naszych przezyciach i ze RJ taki malutki, ze nie damy rady, ze mala roznica wieku, bo to wszystko jest zwariowane... mielismy sie starac o kolejne dzieci jak RJ skonczy rok,a tutaj w ciagu roku ja drugi raz urodze :)))

gosiek- witam Ciebie na forum, pisz jak najczesciej :-)

cholera człowiek taki zajęty jak siedzi na bezrobociu że już z tego wszytkiego nie pamięta która to już będzie rocznica ślubu więc małe sprostowanie w styczniu będzie 6 a nie jak napisałam 5 jednak te suwaczki to super sprawa:-D:-D:-D

reklama
Do góry