Liza
Fanka BB :)
Witam sie.
Wika ojej ... ehh ;/ bedzie dobrze, choc domyslam sie o czujesz.... u nas gorsza syt niestety ;///
((
Co do urodzin Danielka to wiesz co niewiem.... nic soecjalnego nie szykujemy torcik urodzinowy zrobię jakis maly i chcialabym mu kupic jakis zestaw z Lego Duplo...no ale zobaczymy czy dam rade, pewnie tez do tesciow pojedziemy ;]
MamaBoo podaj meila to wysle ci te zdjęcia, bo kurcze mi sie zapodział ehhh ;-)
Ja na swieta bede miec jak co roku prawdziwą choinke.... nienawidze sztucznych;/ choc to troche niedobre scinanie takich drzewek jednak ja lubie ten zapach w domku, i wogole... :-)
Wczoraj bylismy u tesciów, przywiozłam juz 3 zabite króliki
macie moze jakis przepis na potrawke/sos z królika w smietanie? dzis na obiad chce zrobic :-)
Poruszylismy tez temat wigilii, i wiecie co w szoku jestem, tescie zaproponowali pierwszy raz zebysmy zostali na noc tak wszyscy (bo u nich na wigilli bedziemy) i spedzili razem wigilie i pierwszy dzien
my zaczelismy mówic ze łózeczka nie ma itd, to tesc nagle zaoferował sie ze wejdzie na strych i wyciagnie stare łóżeczko po siostrze mojego meza (z mojego roku ona jest) i ze napewno jest dobre
a my juz tyle lat razem i tam spalismy meczylismy sie z dziecmi i nigdy na to nie wpadł (no i nasze stosunki byly inne= gorsze
) ciesze sie na te swieta bardziej, i musze podgadac tesciów by choinke mieli bo kurcze tak smutno jest bez choinki wg mnie....
O i dzien zleciał.... jutro znów w domku siedzimy, tylko maly wyjazdzik nas czeka chyba ale to zobaczymy...
Wika ojej ... ehh ;/ bedzie dobrze, choc domyslam sie o czujesz.... u nas gorsza syt niestety ;///
Co do urodzin Danielka to wiesz co niewiem.... nic soecjalnego nie szykujemy torcik urodzinowy zrobię jakis maly i chcialabym mu kupic jakis zestaw z Lego Duplo...no ale zobaczymy czy dam rade, pewnie tez do tesciow pojedziemy ;]
MamaBoo podaj meila to wysle ci te zdjęcia, bo kurcze mi sie zapodział ehhh ;-)
Ja na swieta bede miec jak co roku prawdziwą choinke.... nienawidze sztucznych;/ choc to troche niedobre scinanie takich drzewek jednak ja lubie ten zapach w domku, i wogole... :-)
Wczoraj bylismy u tesciów, przywiozłam juz 3 zabite króliki
Poruszylismy tez temat wigilii, i wiecie co w szoku jestem, tescie zaproponowali pierwszy raz zebysmy zostali na noc tak wszyscy (bo u nich na wigilli bedziemy) i spedzili razem wigilie i pierwszy dzien
a my juz tyle lat razem i tam spalismy meczylismy sie z dziecmi i nigdy na to nie wpadł (no i nasze stosunki byly inne= gorsze
) ciesze sie na te swieta bardziej, i musze podgadac tesciów by choinke mieli bo kurcze tak smutno jest bez choinki wg mnie.... O i dzien zleciał.... jutro znów w domku siedzimy, tylko maly wyjazdzik nas czeka chyba ale to zobaczymy...
"chodz nie ma hasi"
ja do tej pory tylko picie z lodowki podgrzewalam???
my co roku kupujemy jakies 5 dni przed swietami czasem 3-4 i 2l temu dalam 20zl a w zeszlym 30zl ;]
wrrrrr.....
No ale wiadomo, że coś dostanie. Na razie sama nie wie co chce, zależy jakie reklamy lecą w tv