reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscek a co Ty się tak za nas podkładasz?
Ja tam chcę troszkę Ael rozruszać, bo poza Wiktorkiem to Ona świata nie widzi i o nas zapomina :-D

A Tobie puscek fasola się należy jak najszybcej, i ja mam jakieś przeczucie, że do końca roku się pojawi :tak:

a mi już bateria pada więc mówię Wam dobranoc
Atan, trzymaj się

reklama
no to dobranoc dziubaski ;-) ja czekam za zdjeciem az nie znajde tego co mnie teraz nurtuje dzieki donia bede szukac zeby obliczyl mi jakis kalkulator madry ile ja dostane pieniedzy boze zalamalam sie ...

Atanku ja strasznie tęsknie za tą moją bambaryłką. Ale z brzuchem to ja mam lepiej niż przed ciążą. Ogólnie dużo opuchlizny zeszło ze mnie, nawet z nosa :-D

reklama
no to super ;-) kochana moja czy ty sie znasz na macierzynskim ??
zus liczy do macierzynskiego srednia z pensji z 6 miesiecy czy z 12 miesiecy bo zglupialam i ile oni licza bo ja nie kumam umie mi ktos wytłumaczyc ile ja dostane pieniedzy na macierzynskim mam umowe o prace na czas nieokreslony do sierpnia tego roku miałam na umowie niestety na pól etatu 750zl brutto a od sierpnia mam na caly etat 1500brutto to ile ja dostane od zusu?

Do góry