reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

o kurcze, rzeczywiście idzie tu siekierę powiesić...
Ael do kąta, za brak zdjęcia
Magd.a współczuję, wyobrażam sobie jak takie gadanie rodzica musi być obciążające :no:
Truskawcia dziękuję, że pytasz. Mamy się bardzo dobrze, Amelcia szanuje mamusię i deikatnie daje o sobie znać, a mamusia dba o Amelcię obżerając się niemiłosiernie :-D
Fifka mnie to trochę pod masochizm podchodzi :-D
a idę sobie zagrać na kurniku, bo chyba znowu zapowiada się bezsenność do 2 w nocy :szok: a jutro na 8 na badania ...

reklama
witam
super magdalenko ze wizyta udana ja tez ide 6.12.2011 na 10;00 do ginka ;-) i mnie straszyl i powiedzial w sumie ze da mi l4 ale nie mowie tego w pracy bo sie juz wkurza a poco maja mnie 3 tyg meczyc... wiec ze spokojem dowiedzac sie o fakcie dokonanym ;-) ale juz ich nastawialam ze dzis mialam dostac wiec luz kaza mi sie w pracy oszczedzac i nic nie robie prawie tylko siedze i odbieram telefony i wpisuje moze 4 razy sie przeszlam ;-) po korytarzu ;-) wiec mysle ze ze spokojem do 6.12 wytrzymam do30 tyg ;-)
a zdjecie wymaralas bo sie zgubilam ?? a chce zobaczyc nawet nie wyrazne ;-)

fifka no to super ze rosnie i nadal chlopak ;-) wspolczuje omdlenia... trzymaj sie kochana :* kiedy idziesz nato ekg ?
a ten laktator to reczny kupilas czy elektryczny bo mi sie podoba tomeetipee elektryczny ale drogie sa...

Ael bede czekac na zdjecie ;-)

a wiecie co juz mi lepiej uznalam ze to wszystko tak przezylam przez te hormony a w domu mierzylam cisnienei i co jakos jak przyszlam ze zdenerwowania juz spadlo wtedy na 130 a jak siedzialam w domku i po obiadku bylo 110 wiec uwazam ze to przez ta kobiete na poczekalni i to ze mnie tak nastraszyl..

mialam cos jeszcze napisac ale zapomiałam..

Hejo:D

Rasta ...wierzę że się uda! Trzymam bardzo mocno kciuki.
Dziurko wczoraj sobie myślałam co się z Tobą dzieje ale niestety nie mam żadnego kontaktu więc ... Trzymam kciuki za zdrówko i Twoje i Twoich slicznotek!!!!
Atan nerwusku szkoda zdrowia kochana! CO się dajesz babie wyprowadzić z równowagi! CO do lekarza, idz na zwolnienie jeśli tak CI mówi ,pamiętaj że maluszek i Wasze zdrowie jest NAJWAŻNIEJSZE!:-)

Ja w przeciwieństwie do panującej dzisiaj jak widzę aurze mam uśmiech na pysku chociaż spłakałam się oookropnie....ze wzruszenia:)
Jak wspominałam mieliśmy dzisiaj usg . Okazało się że będzie 3D więc znowu widziałam tego naszego skarbeńka:) WSZYSTKO JEST W NORMIE! Cukrzyca nie wpłynęła na wielkość ,bardzo mi ulżyło bo wiadomo że się człowiek stresuje czy nie zaszkodzi swojemu dziecku. Na koniec synuś usmiechnął się do mamusi i koniec....popłynęłam. Nie mogłam się opanować :) Niestety zdjęcia sa drukowane a na płytce mam przebieg całego USG więc nie wstawię fotek.

Ostatnia edycja:
pyscek kochanie no ja zawsze wieczorami jestem ;-) ale prawdopodobnie od 6.12 to sie zmieni ;-) bo bede pul dnia spac a potem z wami ;-)

iwasku super mialas przezycia na usg jak bym chociasz na wizycie zobaczyla moja Amelke to tez by bylo inaczej ;-)

no dobra, czekam aż mi sie rozladuje komputer a pozniej ide spac. Moze jakos zakleje oczy :szok:

he he a popatrzcie na mój suwaczek malzenski :) rocznicę mamy za dwa dni, a na suwaczku 4 tyg. i 11 miesiecy to chyba daje już pełny rok , a raczej 4 lata ojoj

Ostatnia edycja:
a kopała troszke ;-) na pocieszenie chyba mamy dzisiaj ;-) by sie nie smutala ;-)

donia gratuluje 4 lata ;-) ja po ślubie juz ponad 2 lata a razem ponad 5 lat ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
haha :-)
ja wczoraj na poczekalni u gina słyszałam 2 razy bicie serduszka dziecka, bo akurat 2 kobietki miały usg robione.. jej świetne uczucie :-D a jeszcze świetne usłyszeć to u swojego dziecka ... może się kiedyś doczekam :-)

Do góry