reklama
ale miałam straszny sen, tzn. we śnie był straszny aż mnie mąż obudził bo usłyszał że ja jakoś dziwnie jęczę czy coś, a ja tak we śnie mocno krzyczałam ze az wyszło to na jawę . Śniło mi się że szłam po zaparkowany samochód , przychodzę a go nie ma a po tkim niby parkingu kręcą się jacyś 2 kolesie i babka, i ja tak nagle wyczuwam że coś nie tak i zacyznam biec, a jeden mnie łapie i zaczyna dusić i zaciągać w kszaki i tak się rozdarłam że szok , mwiem wam koszmar .
Na szczęście to tylko sen .
Kobiety jak robicie buraczki takie na ciepło do kotletów, macie jakiś patent na dobry przepis ????
magadalena: no droga to bluza ze szok, muszę siostre w angli zapytać moze tam mają coś podobnego taniego :-)
silka: śliczne ciuszki szczególnie podoba mi sie pierwsze i czwarte - cudeńka, a gdzie kupiłaś ?
Na szczęście to tylko sen .
Kobiety jak robicie buraczki takie na ciepło do kotletów, macie jakiś patent na dobry przepis ????
magadalena: no droga to bluza ze szok, muszę siostre w angli zapytać moze tam mają coś podobnego taniego :-)
silka: śliczne ciuszki szczególnie podoba mi sie pierwsze i czwarte - cudeńka, a gdzie kupiłaś ?
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
tuu jestem
Mam dziś dzień pt : ,, Wymordować wszystkich facetów "
nie mam za dobrego kontaktu z ojcem.. a dziś zadzwonił a jestem jedyną osobą (oprócz jego matki, którą bym zabiła za samo istnienie i jego brata za sam wygląd zabiłabym) która chce z nim gadać.
I niestety odbija się wszystko na mnie.. to,że moja młodsza siostra nie chce z nim rozmawiać i mieć z nim cokolwiek wspólnego, o mojej mamie, której mimo nie bycia z moim ojcem się powodzi i nareszcie jest szczęśliwa..
To madziu powiem ci ze mamy więcej wspólnego niż nam się wydaje.... tyle ze że ja (oprócz równej chęci wymordowania jego matki i brata za samą gębę) jestem tą która nie utrzymuje z nim żadnych kontaktów (on nawet wnuka nie zobaczy) a mój brat czasem z nim gada a później przeżywa i się denerwuję... Moja mama też w koncu jest szczęśliwa i sobie radzi i również kontaktów z nim nie utrzymuje.
witam
super magdalenko ze wizyta udana ja tez ide 6.12.2011 na 10;00 do ginka ;-) i mnie straszyl i powiedzial w sumie ze da mi l4 ale nie mowie tego w pracy bo sie juz wkurza a poco maja mnie 3 tyg meczyc... wiec ze spokojem dowiedzac sie o fakcie dokonanym ;-) ale juz ich nastawialam ze dzis mialam dostac wiec luz kaza mi sie w pracy oszczedzac i nic nie robie prawie tylko siedze i odbieram telefony i wpisuje moze 4 razy sie przeszlam ;-) po korytarzu ;-) wiec mysle ze ze spokojem do 6.12 wytrzymam do30 tyg ;-)
a zdjecie wymaralas bo sie zgubilam ?? a chce zobaczyc nawet nie wyrazne ;-)
fifka no to super ze rosnie i nadal chlopak ;-) wspolczuje omdlenia... trzymaj sie kochana :* kiedy idziesz nato ekg ?
a ten laktator to reczny kupilas czy elektryczny bo mi sie podoba tomeetipee elektryczny ale drogie sa...
Ael bede czekac na zdjecie ;-)
a wiecie co juz mi lepiej uznalam ze to wszystko tak przezylam przez te hormony a w domu mierzylam cisnienei i co jakos jak przyszlam ze zdenerwowania juz spadlo wtedy na 130 a jak siedzialam w domku i po obiadku bylo 110 wiec uwazam ze to przez ta kobiete na poczekalni i to ze mnie tak nastraszyl..
mialam cos jeszcze napisac ale zapomiałam..
Ręczny Aventa. Już kilka razy słyszałam ze to jedne z najlepszych laktatorów, dlatego taki chciałam mieć.
No jak któraś doczekała, to się doczekała. Corel mi jeszcze odmówił posługi więc musiałam restartować drania. No ale się udało
Zobacz załącznik 408165
Czyli jak było, jak jest i co z brzucha wylazło![]()
O matko jak szybko znikł ci brzuszek!!

Ech spać nie mogę to się witam z wami
Fasolka to była jednorazowa "przygoda" z tym szturchańcem bo doktor mocno strasznie przycisnął to urządzonko, a tak to czasem mi się przeleje w brzuchu.
Fifka wiem że muszę uważać stąd naprawdę dużo odpoczywam. Na szczęście po wczorajszym nic nie robieniu dziś wstawałam tylko raz w nocy, macica się podniosła spowrotem jak ma być. A ja miałam minimalnie obniżoną już wcześniej z powodu kilku zajęć jakie wykonywłam na swej drodze.
Co z She??????? Miała pisać eska i nie napisała tutaj też widzę nic nie ma![]()
Z She wczoraj pisałam. Okazało sie ze pęcherzyk jakoś źle jej pękł i zatrzymał @... dostała duphaston na wywołanie. Nic nie pisałam bo myślałam ze sama zajrzy.
A ja się wczoraj wściekłam nie na żarty... leże sobie na łóżeczku i przypomniałam sobie ze nie wyjęłam mięsa do odmrożenia... wstaje... i jak mnie miednica nie zacznie boleć....noż kurde..... aż mnie wykręciło... pytam się.. CO JESZCZE!!!!! Jeszcze niedawno mówiłam ze spojenie łonowe mnie nie boli... to dzień dobry........... bolało całą noc....
magenta :)
Fanka BB :)
witam moje kochane stesknil sie ktos za mna??
nadrabilam was troszke
AeI- ale z ciebie super lacha !!!!!!
Fifcia widze ze my chudzielce bedzie tak mialy :/ ale tule mocno :*
Neciuszka ciesze sie ze po wizycie ok wszystko i gratki z pierwszego kopniaka
cos jeszcze mialam komus napisac i skleroza
zjadlam sniadanie nadrobilam was przy nim musze sie ogarnac i isc do sklepu bo jablka i cos mniam bo mam na cos ochote i sama nie wiem na co:/ a wiecie co?? mi lydki odpadaja same lydki :/ dretwieja mi i mam wrazenie jak by mi sie z waty robily i miala zaraz pasc na kolana i jednoczesnie jak by mi ktos wzial i ciezarki po 100 kg doczepil:/

AeI- ale z ciebie super lacha !!!!!!
Fifcia widze ze my chudzielce bedzie tak mialy :/ ale tule mocno :*
Neciuszka ciesze sie ze po wizycie ok wszystko i gratki z pierwszego kopniaka
cos jeszcze mialam komus napisac i skleroza

zjadlam sniadanie nadrobilam was przy nim musze sie ogarnac i isc do sklepu bo jablka i cos mniam bo mam na cos ochote i sama nie wiem na co:/ a wiecie co?? mi lydki odpadaja same lydki :/ dretwieja mi i mam wrazenie jak by mi sie z waty robily i miala zaraz pasc na kolana i jednoczesnie jak by mi ktos wzial i ciezarki po 100 kg doczepil:/
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Magenta powiem ci ze to najgorsza część ciąży... szlag mnie już trafia... co do skurczy to normalka... kup sobie magnez i pij. Tak mi moja gin wcześniej zaleciła i pomogło.
No i tęskniłyśmy!!! :*
No i tęskniłyśmy!!! :*
Magd.a
Fifcia w to,że mamy wiele wspólnego nie wątpie :-)To madziu powiem ci ze mamy więcej wspólnego niż nam się wydaje.... tyle ze że ja (oprócz równej chęci wymordowania jego matki i brata za samą gębę) jestem tą która nie utrzymuje z nim żadnych kontaktów (on nawet wnuka nie zobaczy) a mój brat czasem z nim gada a później przeżywa i się denerwuję... Moja mama też w koncu jest szczęśliwa i sobie radzi i również kontaktów z nim nie utrzymuje.
Ręczny Aventa. Już kilka razy słyszałam ze to jedne z najlepszych laktatorów, dlatego taki chciałam mieć.
O matko jak szybko znikł ci brzuszek!!To musi być śmieszne uczucie po tylu miesiącach...
Z She wczoraj pisałam. Okazało sie ze pęcherzyk jakoś źle jej pękł i zatrzymał @... dostała duphaston na wywołanie. Nic nie pisałam bo myślałam ze sama zajrzy.
A ja się wczoraj wściekłam nie na żarty... leże sobie na łóżeczku i przypomniałam sobie ze nie wyjęłam mięsa do odmrożenia... wstaje... i jak mnie miednica nie zacznie boleć....noż kurde..... aż mnie wykręciło... pytam się.. CO JESZCZE!!!!! Jeszcze niedawno mówiłam ze spojenie łonowe mnie nie boli... to dzień dobry........... bolało całą noc....
ależ nie wiem czy coś mi się śniło, chyba mnie wkurza to,że taki długi cykl będę miała.. ponad 50 dni.. nie wiem czy @ przyjdzie czy nie.. ( odrazu mówię,w ciąży nie jestem :-))fifka: to współczuję , biedactwo,
magda> : ale co tak z niczego masz nerwa, moze też coś śniłaś ?
magenta :)
a mi sie ale dzis glupoty snily:/ :-(snilo mi sie ze na podbrzuszu zrobila mi sie dziura :/ i krwawila strasznie i gdzies wokol mnie jakies dzieci biegaly i krzyczaly lekarza moj facet gdzies tez biegal i wolal lekarzy chore normalnie i obudzilam sie krzyczac ala i budze sie a ja spie na prawym boku chyba tam watroba jest

i uciska mnie chyba bobas i obudzilam sie z tym bolem masakra i oczywiscie od tego czasu maratony do kibla na siusiu masakra

kwiatuszekq20
witam sie i ja ładna pogoda ogarne w domku przygotuje do obiadu i ide na spacerek z pieskami
reklama
zafasolkujęodzaraz
Jestem wróciłam, musiałam pocieknąć do medycyny pracy na badania okresowe
Podziel się: