reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Po gracku!! :szok: boże jak mi by się takiej zjadło.... :zawstydzona/y:

Magenta boze jakie ty durnowate sny masz... :no: ale spoko ja też mam nie lepsze... podobno w ciąży wyobraźnia parcuje na wyższych obrotach :tak:

Witam się i ja!

Ael kurde jaka laska z Ciebie jest to szok:p Ty żeś jest jeszcze ładniejsza niż przed ciążą:cool2:

Ja jestem ciekawa jak my wszystkie będziemy wyglądały po ciążach...o matko,daj Boze zeby tak dobrze jak Ty

Fasola spoko lo0ko bedziemy we dwie zrzucac kilogramy, moze sie da rade:laugh2:

Neciuszka
..zono focha zes strzeliła?

Fifcia Ty to wszystko zbieraj a potem któraś z nas pewnie z mila checia odkupi, ja sie juz pisze o ile bede miala milka w kokosach:-D

Magenta
oo ja też sny mam ostatnio takie porypane ze szok. A w ogóle jak się czujesz? I jak sprawy z Twoim..yyy..zapomniałam ..no chłopem noo?:-p

Lamia jak Ci kochana na L4?

Truskawcia
no kurde jakze zostałaś pominięta? Moze nie nadrobiłam tyle ile trzeba..Co tam u Ciebie?

Kwiatuszku jakie masz pieski?Kurde tez bym poszla na spacerek...
Nalaa witaj:)

Ostatnia edycja:
Magneta, moj maz ma zamiar dzisiaj robic tą rybke
Sandacz z tapenadą oliwkową - przepis, danie, potrawa, przepisy kulinarne, przepisy.pl
ale to pierwszy raz, nigdy nie jedlismy wg tego przepisu wiec nie ręcze co to :-)

aaa i nie napisała Wam, wczoraj bylam u lekarza, wszystko jest w porzadku, odebralam wyniki z laboratorium, przechodziłam wszystkie choroby- toxo, rozyczke i cytomegalie, wiec przynajmniej tu jestem spokojna :-)

Ostatnia edycja:
ja wlasnie rybe zniose jedynie lososia i wlasnie sandacza ale z sola pieprzem i cytrynka a reszta odpada i piekarnik:p jedynie smarzona nie bardzo a wogole ostatnio mam najwiekszy apetyt po godzinie 21 i zawsze wtedy tak mi sie chce jesc ze szok :szok:

dziurko a z moim juz lepiej jak narazie bez awantur itp Jerzy hehe na imie mu Jerzy buhaha a po za drobnymi bolami nog kregoslupa okey sie czuje dziekuej ze pytasz :* a ty jak sie czujesz dziurko??? i maluszki??

Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
co do zasiłku macierzyńskiego, o którego wczoraj pytała Atan to wyliczany jest jako średnia pensji z ostatnich 12 miesięcy przed powstaniem niezdolności do pracy ;-) czyli jak Atanek pójdzie na |L4 od 06.12 to od tego momentu 12 pensji w tył i z tego wyciągnięta średnia ;-)

Co do snów to mojego chyba nic nie przebije!!!!!!!!!!!!! :crazy: śniło mi się, że mój tata zmarł... Boże co ja wyprawiałam z tej histerii w tym śnie... :crazy: ani mi się myśleć nie chce a najgorsze jest to, że się obudziłam i nie byłam pewna czy to sen czy to prawda :-(

Ryba po grecku! Mniam, chyba zrobię na sobotę bo znajomi mają do Nas przyjść.

Ja nie jadam mięsa jak sama zrobię, chyba, ze smażone to może ewentualnie być bo krótko śmierdzi w mieszkaniu ryb to już absolutnie nawet nie próbuje robić, chyba bym się przy tym spawiła. Teraz umówiłam się na sobotę do mamy na obiad, ze właśnie na rybke przyjadę.

Odnośnie psów, ja jak się już dorobię własnego domu, to będę miała takiego psiaka
http://www.google.pl/imgres?q=buldo...&w=400&h=581&ei=xo3DTv6lAsqLhQfeq5CJDg&zoom=1

reklama
Do góry