reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

kochane w czym macie samochody ubezpieczone tzn oc bo szukam taniej bo co roku daja mi o 80 zl drozej... i mam teraz 420zl do zaplaty a niemam skad;-( zapomnialam ze to w tym miesiacu kurcze... i szukam tanszego ale znalesc nie moge..

reklama
kochane w czym macie samochody ubezpieczone tzn oc bo szukam taniej bo co roku daja mi o 80 zl drozej... i mam teraz 420zl do zaplaty a niemam skad;-( zapomnialam ze to w tym miesiacu kurcze... i szukam tanszego ale znalesc nie moge..

Ja mam w Liberty Direct i bardzo sobie chwalę, co rok płace mniej,a porównywałam z innymi ofertami. Ale sprawdź jeszcze sobie na AXA, bo też są tani. Na ich stronach masz kalkulator i od razu sprawdzisz sobie ceny

Ja mam w MTU, byłam u doradcy i tam wyliczył mi najtaniej... jakbym miała AC to bym się bardziej przejęła ubezpieczalnią ale jeśli chodzi o OC to patrzę żeby było tylko jak najtaniej ;-)

no ja mam w axa własnie...

ide umyc sie i spac bo padam jakos... dzieki musze sprawdzic to mtu.

dobranoc kochane;*

Ostatnia edycja:
No dokładnie... szkoda chłopa bo matka to kretynka i zasrana histeryczka! :/ nie cierpie takich ludzie i jeszcze ma czelność powiedzieć, że syn ją wszystkim obarczył i sobie pojechał... :wściekła/y:

A tak z innej beczki to mój syn już chyba dobre 10 min ma czkawkę :-)

Dokładnie,egoistka :crazy:
Mój niunio często miewa czkawki. Mam nadzieję że to dla tych maluszków mniej męczące niż dla dorosłego .

reklama
Powiem CI że czasem jak tak się zastanawiam nad tym cudem jakim jest taki maluszek pod serduchem to trudno mi w to uwierzyć. Chciałabym czasem móc zobaczyć jak co robi jak czuję że się wiertoli:-) ale jeszcze troszkę i obie będziemy miały nasze skarbeńki na rękach

Do góry