reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Upośledzało? W sensie nie odbudowywało się prawidłowo? Hmm... ja jestem po jednym cyklu z CLO i w sumie ginka nic nie mówiła na monitoringu. Ale @ dostałam po 35 dniach noramalną. Zwykle mam @ po 40-60 dniach różnie. Ginka mówiła, ze po Clo mam teraz wczesniej. Mam nadzieję, że za kilka tygodni nie potweirdzę informacji, gdyz nie będe miała @ przez 9 miesięcy. Oto moje marzenie:-)

Gdybym teraz zaskoczyła to mam szanse urodzić przed 30-tymi uodzinkami, później juz nie. A tego pragnęłam od wielu lat.

Ja też chciałam urodzić przed 30stą. Ale wyszło jak wyszło...ważne, ze kiedys doczekam się dzidzi...:)

A pytałam o grubość. Ja w poprzednim cyklu miałam tylko 7mm, pewnie przez clo...teraz piję czerwone wino, jem orzechy + omega 3forte, wiesiołek, witaminy itd.

Błonka
a jaką masz grubosć w okolicach owu?

reklama
w tym cyklu mialam o dziwo 7 ale podroslo pewnie po zastrzyku pewnie jeszcze ale wczesniej cykl mialam slabe 6 chyba a na zastrzykach z gonadotropin mam ponad 11

Alebur szkoda... &&&&&&&&&& za następny cykl. Miejmy dalje nadzieję :tak:

Mam wyniki:

206,51,

przy czym normy to niby od 1-10 tygodnia ma wynosić : 201,64- >225000,00

Co o tym sądzić?

Bobas jak się patrzy :-) Wg mnie jakis 5-6 tydzień, ja w 7 miałam cos ponad 2300 :-) Markizeta serdeczne gratki.
Jak chcesz sprawdzić przyrost to zrób betę jeszcze jutro, powinnaś mieć chyba 100% przyrost co dwa dni. Nie pamietam niestety, bo interseowałam sie tym kilka miesięcy temu :( Więc jak coś to dziewczyny mnie poprawią.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Alebur szkoda... &&&&&&&&&& za następny cykl. Miejmy dalje nadzieję :tak:

Bobas jak się patrzy :-) Wg mnie jakis 5-6 tydzień, ja w 7 miałam cos ponad 2300 :-) Markizeta serdeczne gratki.
Jak chcesz sprawdzić przyrost to zrób betę jeszcze jutro, powinnaś mieć chyba 100% przyrost co dwa dni. Nie pamietam niestety, bo interseowałam sie tym kilka miesięcy temu :( Więc jak coś to dziewczyny mnie poprawią.

Najlepiej zrobić betę po 48 godzinach, bo dopiero po takim czasie jest kolejny konkretny przyrost :tak:Następnego dnia to tylko strata kasy :)
Więc masz rację Kruszka - i niczego nie zapomniałaś :-D beta co dwa dni :tak:

Markizeta! - GRATULACJE !!!! :tak::tak::tak:

Widzę, ze coraz wiecej szczęśliwych mamus:)
U mnie dzisiaj temp 36,5 ,...wiec juz bardzo niska...spodziewam sie jutro badz w srodę skoku...i tak się zastanawiam, czy owu jest przed skokiem czy jak juz ten skok jest??
A i moj M dzisiaj zadal mi dziwne pytanie...ale jak sie tak mu glebiej przyjzec to sama nie wiem....czy jak facet powstrzymuje orgazm, wiec sie spina to cos sie moze dziac z plemnikami...czy z tego "pierwszego" wytrysku sa najmocniejsze i maja najwiekszą szybkość??:sorry2:

Ojej, dziękuję Wam :-)

Oby się potwierdziło...

Na jutro wzięłam wolne, idę do swojego lekarza. Nie chcę dłużej czekać bo pobolewa mnie podbrzusze. Niby normalny objaw, ale tak naprawdę to w sumie i tak długo wytrzymałam bo 12 dni temu powinnam dostać okres a tak czekałam i czekałam na bieg wydarzeń. Lepiej się do niego zgłoszę na wypadek gdyby miał na mnie pokrzyczeć( że np. nie biorę dalej Duphastonu albo czegoś tam...)

reklama
Witam wszystkie staraczki

Właśnie trwa u mnie 8 cykl starań o pierwsze dziecko , na razie bezowocne ;(
Może to dopiero 8, ale jak dla mnie to już długo, i trochę się martwię ze względu na swój wiek (34)
Do tej pory zbadałam jedynie prolaktynę - w normie więc ok.
Aktualnie mój ginekolog dał mi CLO na dwa cykle.Jestem ciekawa jak na mnie zadziała???

Aktualnie czekam czy 28.11.2011 będzie @ czy nie?????
Chociaż dziś zaczynam czuć brzuch :(((

Pozdrawiam

Do góry