reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Gosia nie zamartwiaj się, zrób sobie właśnie betę i będziesz miała spokój... Potem się wszystko wyjaśni..A tak, ciągle niepewność...

Ja też czekam na swoje wyniki, ok 12 bętę miała już betę... Muszę być cierpliwa :-)

reklama
Hej Dziewczyny. Byłam dziś raz jeszcze u lekarza. no i dziś potwierdził mi że ciąża jest,(pęcherzyk). Ale dzidziusia jeszcze nie było, ani serduszka. Powiedział że przez nieregularne miesiączki ciąża może być opóźniona i żebym przyszła za 2 tygodnie i zobaczy czy dzieciaczek w środku jest czy nie. I nie wiem co o tym myśleć :(, nie wiem czy mam się cieszyć czy martwić :(:no:

słońce nic się nie martw na zapas :) teraz musisz byc spokojna dla swojego dzidziusia :) zrob sobie betke z 2 razy pod rzad w odstepie 2 dni :) i bedziesz wiedziala co i jak :) ja tam wiem ze jest wszystko ok :) a jak ja tak mowie to tak jest ;p

Dziewczyny prosze doradzcie mi!!
Bralam CLO 3x1 i w sobote bylam u gin i jest jeden pecherzyk ktory wtedy mial 14.6mm. Gin mi kazl przyjsc we wtorek i dostane 2 zastrzyki pregnylu. I tu moje watpliwosci bo dopiero w piatek sie widzialam z mezem i od piatku ani razu przytulanek.. czy jest jeszcze szansa zeby sie udalo w tym cyklu? jakbym go dzis zgwalcila?

we wtorek byl zastrzyk... od zastrzyku liczmy 36 godzin do pekniecia... po peknieciu komorka moze byc zaplodniona pzez 12 h... w piatek nie bylo przytulanek.. teraz to juz chyba kicha.... trzeba bylo przez weekend walczyc teraz juz raczej nie ma czego zapladniac... ale jak by tak czasem nie peklo... to moze jeszcze ale szczerze? raczej juz kicha...

Witajcie po weekendzie :)
Jak tam nasza alebur, może jednak @ nie ma?
I gryzoń sie odezwała, a niedawno o Tobie myślałam kochana. Widzę, że troche przystopowałaś. Też tak sobie obiecuję, a następnie wszytsko od nowa.;-)
Gosia dziewczyny dobrze mówią zrób betę.
Markizeta czekam na dalsze pozytywne wieści:)
U mnie dziś 3 tab CLO przyjęta, mam nadzieję (jak zwykle) że tym razem wszystko sie uda i będzie gwiazdkowy prezent:-). Juz czuję powoli pracę jajników.
A w weekend śniło mi się, że moja mama jest w ciaży, ale z racji na wiek nie da rady zająć sie noworodkiem, więc sama miałam to robić;-) Oczywiście ja w tym śnie miałam dopiero 20 lat i mieszkałysmy razem ....ech....

Upośledzało? W sensie nie odbudowywało się prawidłowo? Hmm... ja jestem po jednym cyklu z CLO i w sumie ginka nic nie mówiła na monitoringu. Ale @ dostałam po 35 dniach noramalną. Zwykle mam @ po 40-60 dniach różnie. Ginka mówiła, ze po Clo mam teraz wczesniej. Mam nadzieję, że za kilka tygodni nie potweirdzę informacji, gdyz nie będe miała @ przez 9 miesięcy. Oto moje marzenie:-)

Gdybym teraz zaskoczyła to mam szanse urodzić przed 30-tymi uodzinkami, później juz nie. A tego pragnęłam od wielu lat.

reklama
Do góry