reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Now faktycznie jakaś niedzielna cisza...
My wrocilismy z zakupow...kupilismy M nowe bokserki, takie luzne, zeby zolniezyki mialy wieksza przestrzen...ogolnie jestem bardzo dumna z męża mego, bo wczoraj jak bylismy na imprezie wypil tylko 1 piwko i nie zapalil ani jednego papierosa....choc chyba go to troszke kosztowalo, ale dal rade...
W czwartek idziemy do urologa, a 30 listopada powtarzamy badanie...Codziennie daje mu PRONTAL PRO BABY...mam nadzieje ze pomoze

ikasia - dobrze ,ze twój mąż tak od tego podchodzi .. mój narzeka ze nie potrzebuje witamin.. w sumie on nie pali ,anie nie robiliśmy badań nasienia.. ale mimo wszystko niech bierze :))
ja mu daje selen +e ..zobaczymy
a mnie chyba jakaś infekcja złapała bo coś mnie piecze a za 3/4 dni owulacja :( nic zobaczę co jutro gin powie..boje się ,że kolejny cykl nie będzie wykorzystany :(
zastanawiam się czy to może po albothylu (brałam na nadżerkę i skończyłam tydzień temu)

Witajcie już długo nie zaglądałam do was laseczki mam pytanie bralam luteine jakiś czas i przerwałam ten lek jak myślicie czy mogę zacząć stosować bo znów nie mam@ a w ciąży nie jestem proszę o odp pozdrawiam

dziewczyny kolejny test negatywny, mam jeszcze 2 tabl duphastnu , zjem je i nie kupuję nowych czekam na @:no:

Nastepny cykl będzie udany...ja też tak isę nastawiam...dizś wzięłam ostatnią tabletkę clo i czekam na owulkę...w czwartek monitoring...ciekawa jestem jak moje ęcherzyki...jajniki już teraz trochę czuję...

mi tez sie wydaje ze sie nie udało...jakiegoś dołka mam...ehhh ale to życie jest...
Ale tempka w górę poszła...nie trać nadziei...

a mnie brzueszek boli :( kloli :( buu zle mi...

Mnie w tym cyklu też coś pobolewa...nie wiem, czy to nie od clo...

andzia trudno mi powiedzieć. Jak długo brałaś luteinę? Może zadzwoń do ginka?

Ja cały weekend byłam na szkoleniu...zajęcia były super i oderwałam się na trochę o myśleniu o starankach...

Miłego wieczoru

Ostatnia edycja:
Hello-oł :)
Poooproszę o streszczenie co się działo przez tydzień :-D
Tydzień w PL zleciał :) oj jak bardzo zleciał :tak:
Ktoś zaciążył???
Proszę dać sprawozdanie :)

ikasia dobrze ze masz takiego meża z silną wolą,mój to by chyba w życiu nie przestał palić....
mouse tutaj chyba bez zmian bynajmniej u mnie:-(a jak tam w PL było???
andzia ja na wywołanie @ brałam duphaston albo lutke ale to mi lekarz kazał tak ze lepiej sie z nim skonsultowac
hoope wiesz co dobre jest takie zajecie zeby nie myslec cały czas tylko o jednym...

Dzieńdoberek :)
... no w Pl było fajnie, ale krótko :) niunia miała tyyyyleee zajęć z tatą że nawet nie zdążyła zatęsknić :)
Torbielki żadne po clo nie powstały, więc jest ok.
za tydzień mamy wizytę w klinice. Ciekawe jakie kroki podejmie ginekolog w naszej sprawie ? hmmmm .....

Hej Dziewczyny. Byłam dziś raz jeszcze u lekarza. no i dziś potwierdził mi że ciąża jest,(pęcherzyk). Ale dzidziusia jeszcze nie było, ani serduszka. Powiedział że przez nieregularne miesiączki ciąża może być opóźniona i żebym przyszła za 2 tygodnie i zobaczy czy dzieciaczek w środku jest czy nie. I nie wiem co o tym myśleć :(, nie wiem czy mam się cieszyć czy martwić :(:no:

reklama
ikasia dobrze ze masz takiego meża z silną wolą,mój to by chyba w życiu nie przestał palić....
mouse tutaj chyba bez zmian bynajmniej u mnie:-(a jak tam w PL było???
andzia ja na wywołanie @ brałam duphaston albo lutke ale to mi lekarz kazał tak ze lepiej sie z nim skonsultowac
hoope wiesz co dobre jest takie zajecie zeby nie myslec cały czas tylko o jednym...

Mój też pali...mówi mi, że ogranicza, ale jak nie patrzę to swoje robi...:-D Niestety tak to jest z chłopami...

Hej Dziewczyny. Byłam dziś raz jeszcze u lekarza. no i dziś potwierdził mi że ciąża jest,(pęcherzyk). Ale dzidziusia jeszcze nie było, ani serduszka. Powiedział że przez nieregularne miesiączki ciąża może być opóźniona i żebym przyszła za 2 tygodnie i zobaczy czy dzieciaczek w środku jest czy nie. I nie wiem co o tym myśleć :(, nie wiem czy mam się cieszyć czy martwić :(:no:

Zrób sobie betę i powtórz po 2 dniach...jeżeli przyrasta, to ciążą jest prawidłowa...nie zamartwiaj się...u mnie w piątym tygodniu też był sam pęcherzyk...na początku siódmego już biło serduszko...niestety nie udało się, ale przyczyny do tej pory nie znam...

Miłego dnia dziewczyny...

Do góry