ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Atanku hemoglobina i krwinki czerwone nie zafajnie... masz gorzej niż ja a przy moich mój ginek powiedział, że mam zmienić dietę, tzn. wątróbka, buraki, szpinak i wszystko co zawiera dużo żelaza... ;-)
Hahahahaha co teraz mi teściowa opowiadała...! Ja wiem, ze nie można wrzucać wszystkich do jednego worka ale niektóre starsze kobiety to mają delikatnie mówiąc nasrane w głowach! Teściowa mi przyniosła pierś z kurczaka bo mówi, że kupiła bo promocja była i za kg 13,50zł a normalnie u nas kosztuje około 17zł. Ale mówi co tam się działo!
i opowiada, że trzy starsze panie (koleżanki oczywiście) oblężyły lodówkę, do której babka wykładała te piersi (pakowane na tacki) i nikogo nie dopuściły tylko jedna drugiej podawała i praktycznie rozdały między sobą cały jeden karton mięska
i w końcu pani eskpedientka się zdenerowowała i powiedziała, że więcej nie ma, poczekała aż uprzejme panie odejdą i dopiero wyłożyła resztę... 

Hahahahaha co teraz mi teściowa opowiadała...! Ja wiem, ze nie można wrzucać wszystkich do jednego worka ale niektóre starsze kobiety to mają delikatnie mówiąc nasrane w głowach! Teściowa mi przyniosła pierś z kurczaka bo mówi, że kupiła bo promocja była i za kg 13,50zł a normalnie u nas kosztuje około 17zł. Ale mówi co tam się działo!

Ostatnia edycja: